Invalshoek 66

REISMEERMIN Voornemen-Eenvoud

Daar… hoorde ze het alweer. Hadden mensen nou werkelijk niets beters te doen? Hadden ze niet door dat dat zinloos tijd verspillen was, en hoe kostbaar tijd werkelijk is? Nog maar afgezien van het feit dat de meeste nooit en te nimmer haalbaar blijken. Zijn mensen dan echt zo naïef? Enerzijds verbaasde ze zich over het telkens terugkerend fenomeen. De schriftelijke media benoemden het en ook op tv kwam het voorbij. Elk jaar rondom hetzelfde tijdstip startte het weer en met het in rook en as opgaan van talrijke miljoenen euro’s aan vuurwerk verdwenen dan ook zie zogenaamd goede voornemens als sneeuw voor de zon.

Goede voornemens…..wat zijn dat eigenlijk? Vroeg ze zich af…. Kwam het er niet heel simpelweg op neer dat ‘Goede Voornemens’ synoniem staat voor ‘Kwalitatief Beter leven’? En zo ja, waarom kan je daar dan alleen maar mee starten op nieuwjaarsdag?

Ze schudde haar hoofd als om die gedachten weg te waaien. Flauwekul!
Zodra je beseft dat je iets in je leven kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren dan is dát het juiste moment om het ook daadwerkelijk van start te laten gaan, er is geen enkele reden goed genoeg om het uit te stellen. Zo simpel is het. Kwaliteit verbeteren kan altijd in alle eenvoud.

14 gedachten over “Invalshoek 66

  1. Natuurlijk hoeft dat niet alleen op nieuwjaar en dat gebeurt ook niet. We staan bij die andere dagen alleen niet zo stil. Maar we nemen ons dagelijks dingen voor. Soms lukt het, soms niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.