Spook !!!

Zo hé hè pfff zucht pfew…. daar zijn we dan eindelijk !!!

En jullie maar wachten zeker op een berichtje van ons? Nou wij ook hoor, wachten tot we de kans kregen die laptop te konviskeren, zo heet dat toch? Jullie weten misschien dat de blog van Vrouwmens verhuisd is en dat dat veel problemen opgeleverd heeft. Zij is nogal perfectionistisch ingesteld en dus ging ze dapper aan de slag om alles te herstellen. Afgelopen weekend hoorden we ineens een juichkreet; bleek ze klaar te zijn, wat was ze blij! Inmiddels een paar dagen later kwam ze er gisteren achter dat er toch iets nog steeds niet klopte. Zij heeft namelijk altijd al de gewoonte gehad op iedereen die een reactie achterlaat te reageren, vindt ze netjes. Ineens bleken tal van reacties verdwenen te zijn en was haar antwoord er wel maar niet de reactie waarop ze geantwoord had. Zoeken, zoeken en nog eens zoeken maar een oorzaak vond ze niet. En dus begon het herstellen weer. Nu is ze tussendoor weer bezig elk bericht dat niet meer klopt aan te passen zodat ook de reacties straks weer helemaal oké zijn. Het spijt ons voor haar dat ze geteisterd wordt door een blogspook. Die spook heeft het met name voorzien op Edward. Gelukkig zijn niet al zijn reacties verdwenen maar veel wel en dat vindt Vrouwmens erg jammer. Gaandeweg het herstellen ontdekte ze dat ook veel van Marja haar reacties weg zijn. Ze hoopt maar dat beide bloggers weten dat zij ze niet verwijderd heeft en dat ze reacties altijd enorm waardeert. En alsof dat nog niet genoeg is ontdekte ze nog meer vreemde zaken in haar blog, ze heeft dus nog wel even werk voorlopig om dingen uit te zoeken en waar mogelijk te herstellen. Gelukkig beschikt ze over een enorm doorzettingsvermogen en is opgeven geen optie voor haar dus ooit zal ze wel melden dat alles klaar is. Wanneer dat is weten wij natuurlijk niet maar dat zal ze ons vast wel vertellen als het zover is.

We wilden dus al een tijdje jullie weer iets van ons laten horen maar we kregen geen kans omdat ze laptop bijna constant bezet is. Vrouwmens is nu even naar fysiotherapie en Grote Baas Grote Baas is naar het ziekenhuis voor controle bij de orthopeed, samen met Daphne in zijn auto, nu zij een rijbewijs heeft wilde zij graag met hem mee en dat vond Vrouwmens wel oké. En dus zagen wij onze kans schoon en kropen vanuit onze plek bij de tv naar de bank en met behulp van onze 4-voeters vriendjes hier zaten we even later op de bank met het lappie op onze schoten. Eigenlijk is het best wel zielig te zien hoe die 2 stumpers door het huis hobbelen, en nee wij zeggen niet dat ze eigenwijs zijn, dat doen anderen wel, maar wij zijn het wel met die anderen eens natuurlijk. Pijnstillers vliegen over en weer en soms is het gemopper niet van de lucht.

Deze week heeft Vrouwmens weer geprobeerd haar werk op te pakken maar dat ging niet van een leien dakkie, nog net niet dubbel geslagen kwam ze iedere keer weer thuis. Vandaag en morgen heeft ze zich al weer afgemeld. Behalve natuurlijk bij haar maandagmeneer want die heeft dinsdag zijn 2e staar-operatie gehad en moet 3x per dag gedruppeld worden. Toch probeert ze haar rustmomenten te pakken en balans te vinden dus rusten en bewegen. Dat schijnt niet zo simpel te zijn als dat het gezegd is maar zij, en ook Grote Baas, doen hun best en proberen de fysiotherapeuten te gehoorzamen.

‘Zeg Buffer?”
“Ja? Tuffer?”
‘Ik hoor de auto…. zullen we maar snel weer opruimen en onze eigen plek weer innemen want Vrouwmens komt er weer aan..’
“Ehh ja, wacht, nog even snel iedereen hier een fanten-olie-tijger-fijne-dag wensen hoor”

14 gedachten over “Spook !!!

Voeg uw reactie toe

 1. Potjandorie….ik kan wel janken!! Heb ik zo mijn best gedaan hahahaha! Het is toch wel vreemd hoor, misschien moet je de pc even schudden en op zijn kop houden, reacties vallen weleens naar beneden.

  Like

  1. ja Beste Meneer Edward, ons Vrouwmens is er ook helemaal niet blij mee hoor!!!

   Dat schudden hebben we gedaan maar dat hielp helaas niet.

   Like

 2. Wat een blog zeg, en wat een problemen daar. Baasje Mel is wel vasthoudend. Dat verdient lof.
  Bij deze zendt Plato deze over. Hopelijk komt ie aan.

  Like

  1. Jazeker Meneer Plato, ons vrouwmens weet nooit van opgeven …. btje dom vinden wij maar ja naar niemand luistert ze dus ook naar ons niet….

   WIj zullen het over brengen hoor, dank u wel.

   Like

 3. Een blogspook, haha! Je zal er maar door getroffen worden, dan piep je wel anders… Wel een doorzetter dat vrouwtje van jullie. De Grote Baas ook niet vergeten, natuurlijk. Die kan vast niet wachten om weer aan het werk te gaan. Maar eerst de goedkeuring van de orthopeed.
  Vreemd dat mijn reacties niet verdwenen zijn. Meestal waar ik kom, ontstaat vanzelf chaos 🙂
  Leuk jullie weer even gesproken te hebben! Enneh…niet de groetjes aan jullie Baasjes, hè? Mondje dicht!

  Like

  1. Pssstttt Mevrouw Kakel, wij zwijgen altijd als het graf hoor, wij geven nooit een kik, hooguit een grom zo her en der

   U heeft wel gelijk natuurlijk, best wel jammer dat we dat geheim moeten houden ;-))

   Like

 4. Pffffff………. ik heb jullie gemist. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik een blogbericht van jullie zag. Stelletje stiekemerds! Hahahahahaha……..
  Het vrouwmens is net zo lief als dat ze eigenwijs is, maar een doorzetter is zij wel. Petje af hoor. Houden jullie hen maar een beetje in de gaten, dat ze aan zichzelf denken. want ze stellen zichzelf altijd op de laatste plaats.

  Heerlijk weer iets van jullie te lezen. Naar dat de blog van het vrouwmens nog steeds kuren vertoont. Ik hoop dat alles snel opgelost is.
  Doe ze maar niet de groetjes en geen knuffel. Want een geheim is een geheim, toch? Heeeeel veel knuffels voor jullie en ook wel voor het vrouwmens en Grote Baas.

  Liefs Frederique

  Like

 5. Ahh wat lief Lieve Mevrouw Fréderique, we zijn er weer hoor, Vrouwmens vond het nog aardig ook, ze werd niet eens boos op ons *grinnik*

  We proberen inderdaad goed op hen te letten en heel soms luisteren ze wel naar ons maar iets vaker zouden wij niet erg vinden. We hoorden zopas een vreugdekreet, Vouwmens zei tegen Grote Baas dat ze ook deze klus weer geklaard had, en toen stond ze op en trok ze de koelkast open om even later met een krentenbol weer op de bank te kruipen. (ze valt af joh… )

  We zullen onze geheimen goed bewaren hoor maar de knuffels delen we graag uit want wat je geeft verdubbelt zich in vreugde en met knuffels mag dat wel toch

  Dikke knuffel van ons beiden voor u en uw hubbie en voor de mooie babies die we al voorbij hebben zien komen, Vrouwmens is erg blij voor jullie !

  Like

 6. Halloooooo Mevrouw Rietepietz, goeeeeedemiddaaaaaaggggggggggg

  We hobbelen maar ‘gewoon’ door …..is 1 van de gevleugelde uitspraken van ons Vrouwmens die ons regelmatig om de oren vliegen dus wij papegaaien haar nu maar een beetje na 😉

  Ja erg slordig maar degene die hier schuldig aan is weten wij niet, ook Vrouwmens niet, daarom maar het blogspook de schuld gegeven. Zij heeft het inmiddels allemaal weer ‘opgeruimd’ dus alles is op dat vlak weer in orde.

  We leveren graag ‘hoed mét rand’ hoor, want de zon op het bolletje haar gang laten gaan is niet zo prettig op de lange duur, weten wij uit oeroud instinct van ouder op ouder met de paplepel ingegoten.

  Lief dat u ook weer even kwam buurten bij ons, ook tot gauw!

  Like

 7. Kijk dáár hebben we iets aan, gewoon achtergrondinformatie zodat we weten hoe het er bij jullie aan toe gaat.
  Mega slortdig natuurlijk om reacties “zoek te maken”maar ik begrijp dat jullie vrouwmens daar niets mee te maken heeft, nou ja wél natuurlijk want zij mag de zooi weer opruimen!
  Nou ja, fijn dat jullie weer even de laptop overgenomen hebben zodat wij ook weer van “de hoed en de rand” weten!
  Tot gauw!

  Like

 8. Hé, leuk om weer wat van jullie te horen ………… ja, met zo’n ziekenboeg in huis, komen jullie niet echt aan jullie trekken 🙂 Jullie moeten maar zo denken :
  Allebei jullie mensen zijn wat eigenwijs, maar zijn ook doorzetters, dus binnenkort hebben jullie echt wel weer regelmatig het rijk alleen, daar ben ik van overtuigd 😉
  Even volhouden dus nog.

  Like

  1. Joepietoeterrrr Mevrouw Minoesjka

   Lief dat u ons zo enthousiast begroet, wij blozen tot achter onze oortjes 😉

   Wat u zegt is waar, wij weten dat inmiddels natuurlijk wel en wij laten geen kansen onbenut.

   Gaan we doen hoor!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: