Ze gaat vreemd !!!

Hoi piepeloi

Waar of we bleven? Nou ja ehhh we wilden wel maar ehhhh het kwam er ff niet van…. vandaag was ons vrouwmens ons gezucht en gezeur zat, pakte haar tablet en ging sudokoe of hoe dat cijfergedoe spelen en liet ons haar flappie e.i.n.d.e.l.i.j.k. weer eens benutten….. we weten niet wat het is hoor maar ze besteed de meeste tijd aan het puzzelen met css, html, scripts en weten wij veel wat nog meer, daar kunnen wij met onze koppies niet bij.

Natuurlijk hebben we veel te vertellen want  heej het is nogal ff gelee hè dat wij onze lieftallige klauwtjes aan haar flappie konden slaan, we weten natuurlijk niet of jullie je dat kunnen herinneren maar het was op 7 januari. Ja schandalig, we weten het, nu dus maar gauw even ons verhaal doen en daarbij ons schaamrood van onze kaken afvegen.

Als eerste natuurlijk even over onze Grote Baas….
Die is vandaag weer naar het ziekenhuis geweest, Zijn geopereerde knie doet het prima maar de andere niet. De bedrijfsarts heeft hem al de ziektewet ingestuurd en hoe lang of dat nog zal duren, wie het weet mag het zeggen. Vandaag zag de orthodinges dat die ene knie er nog redelijk goed bij staat en dus nog niet aan vervanging toe is. Waarom dan zoveel pijn en ongemak zullen jullie je afvragen, nou eigenlijk is daar een heel simpel antwoord op. Hij heeft dus vochtcystes achter de knieschijf zitten. Grote Baas vertelde dat die dokter met een lange spuit die cystes heeft leeggezogen, er kwam in totaal 75cc uit. Dat is heel veel, zei de dokter ook. Nu is het even afwachten en over 6 weken moet Grote Baas weer bij meneer de dokter op het matje komen.

Dan ons Vrouwmens…. tja wat kunnen we daarover zeggen? Al een lange tijd gaat het niet goed met haar. Niet dat wij het begrijpen maar zoals ze nu is kennen we haar niet. We zien wel dat ze vaak op het punt staat de deur uit te gaan maar dat dan toch niet doet, alsof ze bang is ofzo. Ook zit ze heel vaak ’s nachts bij ons en vertelt ons hele verhalen, die wij natuurlijk niet gaan vertellen, logisch toch duhuh.  Vandaag heeft ze trouwens een goede dag, geloven we althans, want voor het eerst sinds heel lang hoorden en zagen we haar vanavond weer vrolijk en wel op de bank met haar ‘schoon-meisje’ zoals ze die ene 2-voeter-dame die hier ook woont, altijd noemt, ouwehoeren. Een lol die die twee hadden.
Ohja, de titel van dit blogbericht, hebben jullie het al gesnopen? Ze gaat vreemd, nou ja zeg, hoe durft ze?
Wat wij bedoelen? Nou lees zelf maar hier. In plaats van dat wij met haar mee mogen als ze met haar rode duivel op pad gaat heeft ze nu een apig ding aan haar achteruitkijkspiegel hangen. Die rode duivel is dan wel niet zo heel groot maar wij kunnen er nog best bij in hoor, wat zeggen jullie daar nou van dat ze ons altijd maar thuis laat? Is toch niet eerlijk? Aan de spiegel dus die aap, op de hoedenplank een J.O.E.K.E.L van een witte tijger en wij kunnen er dan niet meer bij? Wij passen toch best op de achterbank ofzo?

Met het 4-voetige grut hier gaat het overigens heel goed hoor. Brego wordt steeds liever en zachtaardiger al is hij af en toe best nog wel een opgewonden standje. Noah wordt merkbaar ouder en slaapt heel veel. Precious is eigenwijs en arrogant als altijd, soms mauwt ze wel eens iets tegen ons maar meestal loopt ze ons met haar neus in de lucht voorbij. Op het logeerfront is het ook erg rustig. Kobus de boxer komt niet meer en Mac de Airdale is helaas gestorven. Het is nu lente, de zomer komt er aan, dus over niet al te lange tijd hobbelt Spaniel Sem hier weer een paar weken rond. Alleen Stabij Kayleigh is hier de afgelopen tijd geweest en die is ook erg ziek, heeft een hersenbloeding gehad en doet soms raar, krijgt nu Prednisolon en wordt me dik joh, ze waggelt al haast. Best wel zielig eigenlijk vinden jullie ook niet?!

Het is bijna mei…. maandag over 4 weken gaat ons vrouwmens weer naar Emmen. Als iets haar opvrolijkt is het wel berichtjes van iemand die haar met de 6e adoptie-actie helpt, ze heeft al 11 contracten ruim vol en dat betekent dus al over de 550 euries. Is dat niet geweldig?!
Natuurlijk is ons ook niet ontgaan dat ze al weer volop bezig is met het samenstellen van de nieuwe toeragenda van Jeans. Het nieuwe seizoen stopt in ieder geval later dan voorgaande jaren, wanneer precies de 1e voorstelling en de allerlaatste zijn weet ze nog niet, maar dat komt vast nog wel.
Verder is ze wel veel weg met haar ‘schoonmeisje’ en Anita niet te vergeten, altijd gaat de camera mee en komt ze met veel foto’s thuis. Hartstikke goed natuurlijk dat ze wel probeert haar angsten te negeren en dingen doet die haar plezier en afleiding geven. Ze ziet wel enorm op tegen het verloop van dat traject dat ze gestart is maar ze weet niet van opgeven. Volgens haar ‘moet’ ze het doen (jullie weten vast wel hoezeer ze de schurft heeft aan het ‘moeten’) omdat er geen andere opties beschikbaar zijn, behalve opgeven natuurlijk en dat mag nooit de optie zijn, toch?!

Ach verder hebben wij geen klagen hoor, ons vrouwmens zorgt nog steeds goed voor ons, dat vergeet ze niet. En wij doen ons best om haar te helpen natuurlijk waar we maar kunnen. We zijn wel vaak nat hoor maar gelukkig is de kachel hier nooit uit dus drogen we ook vrij snel weer op.  Het gaat dus goed met ons, niets om jullie zorgen over te maken. En we hebben elkaar natuurlijk, dat is ook heel veel waard, want alleen is maar alleen, niet dan? Daar voelt niemand zich fijn bij, wij dus ook niet.

Dikke fantenolietoedels en tijgersmuffels voor jullie allen! Fijn weekend alvast!!

14 gedachten over “Ze gaat vreemd !!!

Voeg uw reactie toe

 1. tèttèrètèèèt Mevrouw Marja, ons vrouwmens zegt altijd, het leven is een feestje maar je moet zelf de ballonnen opblazen… nou dat blazen kunnen we natuurlijk wel 😉

  Like

 2. Dag Tuffer&Buffer,
  Wij horen het al jullie worden niet suffer en houden de trubbels van baas en bazin goed bij.
  Een beetje jaloers soms op de tweevoetige dames? Och trek je er maar niets van aan, jullie zijn toch haar lievelingen, zoals wij van ons vrouwtje ook zijn( hopen we).

  Pootje van jans en speedy.

  Like

 3. prrrrrrr Buffer… Tuffer is in slaap gesukkeld, is al oudje he?

  We proberen inderdaad de boel hier in een beetje in het gareel te houden… al valt dat soms niet mee, maar heej dat ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen…

  Ja joh…. dat zijn wij, en jullie ook!

  Onze vrouwtjes zijn niet voor niets ‘onze’ vrouwtjes ..of wel dan

  En Jans & Speedy, vergeet nooit, samen staan we sterk !

  Like

 4. Gelukkig dat het met jullie goed gaat én dat jullie een oogje houden op het vrouwmens.
  Al weet ze best wel goed wat ze moet doen en laten het kan nooit kwaad als jullie ongemerkt wat “mee sturen”.
  Het komt vást wel goed met haar hoor, met de juiste hulp én haar sterke wil kan het gewoon niet mislukken.

  Like

  1. Joepiedepoepieeeee Mevrouw Rietepietz is ook weer…. *doen ff rondedansje* ….Grote Baas roept ons gelijk tot orde, tv staat te trillen op de kast *grijns*

   Ja ze moet gewoon, toch?!

   Like

 5. Hallo die Tuffer & Buffer, wat een gezellig verhaal weer 🙂
  Al, ik kan me voorstellen dat jullie met het zien van al die narigheid van de baas en vrouw toch blij zijn dat jullie geen mensen zijn.
  En …….. jullie gaan dan wel niet meer mee met de vrouw, maar besef wel dat jullie daardoor ook de kou buiten niet meer in gaan, en koud dat het is joh de laatste tijd 🙂 Zo heeft elk nadeel toch weer zijn voordeel.

  Like

  1. Joedelahietieee Mevrouw Minoessss
   U bent fan van die Johan dinges? Wij niet hoor maar we snappen wel wat u bedoelt en u heeft helemaal gelijk….

   En nee we willen geen mensen zijn, dieren zijn is beter, in dit huis in ieder geval wel want zowel Grote Baas als ons vrouwmens houden meer van dieren dan van mensen…

   Like

 6. Hoi Tuffer en Buffer

  Mijn hart maakte en sprongetje toen ik een berichtje van jullie zag. Wel erg lang geleden hè,maar het is jullie vergeven. Het vrouwmens is zo druk met haar blog en andere zaken, je moet wel van goede huize komen om die een keer te schaken. Maar fijn te horen dat het met jullie goed gaat. Minder met de Grote Baas heb ik begrepen. Auuuu….. dat vocht weghalen. Aiiii…… doet dat niet zeer? Wens hem maar alle beterschap. En geef hem maar een knuffel van mij. Eerst aan het vrouwmens vragen of dat goed is.
  Met haar gaat het wat minder, maar zij is erg sterk. Al beseft zij dat niet altijd. Angstig zijn is erg. Maar zij heeft een lieve schoondochter. Die is goud waard, net als Anita.

  En met het beestenspul zijn ze ook druk. En dan nog logees. Maar eind mei kom ik jullie persoonlijk knuffelen. Vraag dan maar of jullie mee mogen met het rode autootje. Ik reken op jullie hoor!

  Nou Tuffer en Buffer, er ligt nu een grote glimlach om mijn mond, dankzij jullie. Heerlijk om weer even bij te kletsen. Mijn reactie is wel erg lang geworden, maar dat moeten jullie mij maar vergeven

  Zorg goed voor iedereen. Geef ze een knuffel en als het vrouwmens even niet kijkt….. gewoon weer zo’n gezellig logje schrijven.

  Daaaaaaagggggg, heel veel liefs en een dikke knufffff, Frederique

  Like

  1. Jodelhietieeeejoepiedepoepieeeee Mevrouw Fredje

   Wat een mooie reactie weer, zo lieffffffff lange reacties zijn niet erg hoor, vinden we juist leuk .

   Nou… eind mei kunnen we misschien wel ff knuffelen want we hebben al Grote Baas aan ons Vrouwmens horen vragen of zij weer iedereen mee naar huis zou nemen voor soep en brood.
   Waarop ze zei dat ze dat nog niet wist omdat ze niet wist hoe of Fre en Truus zouden moeten reizen qua tijd enzo Ze zal jullie vast nog wel meelen ofzo

   We delen de knuffels uit hoor, maar ook aan u natuurlijk want u heeft het ook niet zo heel gemakkelijk de laatste tijd, we hebben vn vrouwmens wel al veel gehoord.

   We ggan ons best doen hoor, hopelijk tot ziens en knuffels op 30 mei dan.

   tettersmuffelsss

   Like

 7. Dag Tuffer en Buffer
  Fijn dat jullie daar weer eens zijn,maar niet fijn te horen dat grote Baas zijn knie niet prima is,maar dat zal wel in orde komen hoor,en ja Vrouwmens wat hebben jullie geluk met haar ik vind haar een lieve Madam,ze staat in mijn top 5 van bloggers die ik volg,doe haar de groetjes en tot nog eens
  Groetjes uit Belgie

  Like

 8. Dagdag Mevrouw Ivonne, wat plesant dat u met ons komt klappen! (zegt Witse altijd dus dat zeggen we bon hè?)

  Toen wij Vrouwmens zeiden dat zij in uw top 5 staat begon te blozen en viel ze stil…dat zegt wel wat hoor, we moesten er samen om grinniken.

  Met de Grote Baas komt het wel goed, hij zal geduldig moeten zijn zegt hij zelf ook…

  Toetersegrommelsknuffels van ons uit Nederland naar het ‘schone België’ terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: