Dag lieve lieve Edwin

Een berichtje dat ik al geruime tijd verwachtte… waarvan ik de afgelopen dagen enorme buikpijn had… kwam zopas…
17 juni 1963 – 21 september 2016 – 53 jaar…. nog net zo jong als ik…

ed1

ed2

Edwin Gerritsen, sinds 1997 mijn nr.1. mannelijke Jeans-castlid, is afgelopen woensdag overleden tgv kanker, die in 2008 bij hem ontdekt werd. Het vorig seizoen van Jeans, het jubileum-seizoen, mocht hij 7 voorstellingen buiten de jubileummvoorstelling om, mee draaien. Al verliet jij jeans dan in seizoen 12, we hielden contact en dat was altijd zo ontzettend fijn! Het was me een grote eer jou te mogen hebben gekend.

Morgen een vrije dag in mijn agenda, nu dus niet meer. Morgenmiddag om 14.00 uur is zijn afscheidsdienst in Amsterdam en uiteraard ga ik daar heen, geen 1000 paarden die mij tegen kunnen houden.

ed

Terwijl de tranen stromen voel ik dankbaarheid voor hem dat verder lijden voorkomen is. Heb ik enorme bewondering voor zijn dapper besluit. Blijf ik hem bovenal dankbaar voor wat hij mij gegeven heeft. Mijn online naam als eerste maar daarnaast talrijke herinneringen die alleen maar getuigen van liefde voor de muziek en liefde voor het leven en die mensen die hij in zijn hart sloot, ik ben er trots op daar eentje van te hebben mogen zijn.

Lieve lieve Ed, de rust is je zó gegund al had ik natuurlijk veel liever gezien dat je nog veel meer jaren in blakende gezondheid aan je korte leven had mogen toevoegen. Zo mag het echter niet zijn en is de tijd van afscheid nemen gekomen. Morgen ‘zien’ we elkaar en daarboven wordt je vast vol liefde onthaald door onze grote knuffelbeer Karel… drinken jullie maar samen dat sapje met prik of wellicht toch die chocomel?
De muziek, jouw muziek, stopt niet, hier beneden niet en daarboven bij jullie ook niet!

30 gedachtes over “Dag lieve lieve Edwin

  1. Melody

   Dank je wel. Jah inderdaad….. maar ja ik probeer me maar op te trekken aan het feit dat zijn koek op was en hij niet meer kon… de rust is hem dus zo gegund na bijna 20 jaar…

   xxx

   Like

 1. Och, meiske ……………. gecondoleerd………….
  Wat schrijf jij vol liefde over Edwin, en wat zal het morgen, maar ook de eerste Jeans-voorstelling moeilijk voor je zijn.
  Heel veel sterkte en een goed afscheid.

  Like

 2. Sterkte morgen.
  Neem je iemand mee? Dat hele stuk in je eentje in de auto, vooral terug, lijkt me niet prettig.
  Vertrek vooral op tijd, beter een uur te vroeg in Amsterdam dan in de stress in een file hangen.

  Like

  1. Dank je wel.

   Ja Anita gaat mee, zij kent Edwin ook al jaren een bovendien laat ze me zoiets van ze never nooit niet alleen moeten doorstaan.

   Ja hoor doen we zeker!!

   Dank je wel voor je lieve zorg. Waardeer ik .

   Like

   1. Irma van Gool

    Ja typisch Edje…..pepernoten en banketstaaf. Ik heb Ed bijna 30 jaar mogen leren kennen maar had er zo graag nog 30 jaar bij willen hebben.

    Like

    1. Melody

     Hallo Irma.

     Dank je wel voor je bezoek en je reactie.

     Ik snap je natuurlijk helemaal…. hij stal ook mijn ♥ gelijk die 1e avond in 1997. Het was een uniek en prachtig mens die ik nooit zal vergeten. Nog meer jaren erbij had ik inderdaad ook heel graag willen hebben maar zo mocht het helaas niet zijn, we ‘moeten’ het doen met onze herinneringen en het mooie daaraan is dat niemand ons die kan afpakken.

     Like

 3. Lieve Mel,
  Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat heeft hij een prachtige tekst voor op zijn eigen rouwkaart geschreven. Echt een lefmens. En ook nog eentje met een groot hart. Weet je, ik denk dat ze hem boven harder nodig hebben (-:
  Heel veel sterkte. Het zal vandaag zwaar geweest zijn voor je…
  Een dikke digitale knuffel ♥

  Like

  1. Melody

   Dank je wel.

   ja zonder meer.
   Dat denk ik dus ook….. en ik ‘zie’ hem daar al zitten met oa Karel, wedden dat die 2 lol hebben?!

   Ja enorm…. dank je wel knuffel terug xx

   Like

 4. Nathalie

  Wat een mooi en warm verhaal Melody. Een mooi afscheid (in welke zin het mooi kan zijn) heeft hij in zijn rouwkaart geschreven. Je zegt het zelf al, de muziek zal altijd verder spelen. Fysiek is hij niet meer aanwezig, maar wel in je hart en in je vele herinneringen. Ik wens je sterkte en kracht.
  Dikke knuffel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.