Midnight Walk Assen nr. 9e


Foto-Uitdaging

Gestart: 17 – 8 – 2017

4

Bijdrages van:  MINOESJKA & Jou?

Deze foto werd vorig jaar gemaakt om precies te zijn op de 2e vrijdag van september en morgen is het alweer de 2e vrijdag van september maar dan een jaar verder. Net als vorig jaar hopen Daphne en ik weer in de startblokken te staan als de openingsceremonie van De Midnight Walk Assenbegint.

We kijken weer uit naar een gezellige avond zoals we die in de voorgaande jaren ook hadden. De batterijen van de camera’s zijn al opgeladen en we zijn er klaar voor, nou ja, bijna dan. grijnsss Eerst moet er nog ‘gewerkt’ worden, voor mij op mijn 2e adres natuurlijk een aantal keren per dag en voor Daphne in het Emmense Wildlands. 

Nou gaat het de laatste tijd natuurlijk hartstikke goed met mijn fysieke gezondheid dus hoop ik stiekem toch wel een beetje op een fitter gevoel morgenavond. Maar is dat er niet dan is dat ook geen ramp, het knopje van mijn wilskracht weet ik wel te vinden en ik weet Daphne naast me dus die sleept me wel voort indien dat nodig mocht zijn.

We hopen weer op mooie verrassingen tijdens de route en zijn ook benieuwd naar waar we morgenavond zullen rondstruinen. Net als voorgaande jaren laten we ons weer graag verrassen en wordt het vast weer heel gezellig. Ik blijf het grappig vinden dat zulke evenementen ertoe leiden dat totale vreemden dan als een soort van grote familie met elkaar babbelen, samen oplopen, veel plezier maken, de sfeer is altijd heel goed.

Een verslag, met hopelijk goed gelukte foto’s, volgt uiteraard ergens wel in de loop van de nacht van vrijdag op zaterdag of op zaterdag in de loop van de dag want 1 ding is wel anders ten opzichte van vorige jaren. Kon ik voorheen de zaterdag uitslapen / uitrusten etc kan ik dat nu natuurlijk niet want er wacht iemand op mij in alle vroegte zoals elke morgen, maar heej, dat kost geen energie, dat geeft energie.

We gaan het weer beleven… We zijn enorm benieuwd!

 

16 Comments

 1. mogge Melody
  ” deze foto ” werd genomen
  maar die foto is niet te zien

  jullie zijn dus klaar voor de nachtelijke wandeling
  ik zou zeggen , geniet er van , we krijgen vast en zeker een mooi beeld verslag

  geniet de dag

  Like

  1. Ohh ehh ja ehh ik weet al hoe dat komt…. de foto is de foto die ik gebruikte als uitgelichte afbeelding en die zie je niet als je de post opent… ik zal dat wijzigen…

   Ja hoor, bijna… nog eerst ff een paar uur werken… Ik ga weer mijn best doen in ieder geval.

   Dat is gelukt hoor, blogpost staat net… jij ook!!

   Like

    1. Haha nee hoor, daar zijn die dingen veel te klein voor…. je kunt ze net 2x om je pols doen…

     Dat is fijn, mij ook zo goed en kwaad als het ging.

     Dank je wel toedeledoki.

     Like

  1. Sorry, het was de foto die ingesteld stond als uitgelichte afbeelding maar die was niet zichtbaar na het openen vna de post…. dat heb ik nu gewijzigd 😉

   Like

  1. Haha dank je wel schat… komt vast goed hoor, heb er vreselijk veel zin in… en dat ik totaal geen hekel heb aan regen komt op dagen als deze natuurlijk wel heel goed uit

   xxx♥♥♥

   Like

  1. Jij niet alleen, wij ook 😉
   Ja hoor, de vele vrijwilligers doen ieder jaar enorm hun best…. kritiek is er altijd wel ergens, je kunt het immers nooit iedereen naar de zin maken, maar ik vind het alltijd top, komt misschien ook wel omdat ik weet hoeveel werk een vrijwilliger verzet in het algemeen zonder dat anderen dat zien.

   Ahh mooi, ik kom er zo aan om die van jou te bekijken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.