Midnight Walk Assen nr. 11a

De zomer loopt, meteorologisch in ieder geval, op zijn eind… dat betekent dat de wandelkriebels weer naar boven komen dragen en die werden extra geactiveerd toen ik afgelopen weekend de mail kreeg om mij/ons weer in te schrijven voor de Midnight Walk in Assen. Dit jaar is het, net als voorgaande jaren, op de 2e vrijdag in september, oftewel de 13e. Deze keer is de 11e editie alweer. Inmiddels heb ik de inschrijving natuurlijk voltooid en verheugen Daphne en ik ons er al weer op. Zo’n 7 a 8 km in het donker met een 20-tal onderbrekingen door muzikale en theatrale acts, altijd weer heel verrassend! Zoals ik al eerder beschreef in de vorige edities, wordt er altijd gelopen voor een goed doel. Net als vorig jaar is het ook dit jaar Nationaal Fonds Kinderhulp

Dit jaar voor het eerst lopen Daphne en ik niet één Midnight Walk maar twee!

Een week later namelijk, op vrijdag 20 september, lopen we in Emmen, Daphnes nieuwe woonplaats. Al ken ik het centrum onderhand wel redelijk, heb het nog nooit bij nacht gezien, ben dus heel benieuwd! De wandeling is hier ook zo’n 7 a 8 km en kent ook tal van onderbrekingen zoals we die in Assen kennen. Ook in Emmen wandelen we voor het goede doel, maar in tegenstelling tot Assen waar men maar één goed doel benoemt, kiest de organisatie in Emmen ervoor om 5 goede doelen te benoemen, regionale doelen ook nog. Die 5 zijn: Stichting Naoberschap United, Wensstichting Drenthe, Dansschool Veronto, Stichting Cho 50+ en Harmonie Euterpe. Zij worden HIER nader toegelicht.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat het altijd reuze gezellige avonden zijn met 100-en, zo niet 1000-en deelnemers. Iedereen praat met iedereen alsof het één grote familie is. Wij verheugen ons er dus alweer enorm op. Mocht het je nou ook leuk lijken mee te wandelen, ben je uiteraard van harte welkom je bij ons aan te sluiten. Zowel Daphne als ik (met onze heren uiteraard) hebben slaapplaatsen genoeg dus als de rit / tijdstip het enige obstakel is, heb ik die bij deze weggenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.