Traditie?!

Voor het 2e jaar op rij ontmoetten de meiden, niet helemaal de mijne maar toch wel een beetje *glimlach*, Daphne & Cincia… en ik AnneMarie op de afgesproken tijd op de parkeerplaats bij Ouwehands Zoo in Rhenen om daar weer een heel gezellige dag te hebben, gezien de tijd van het jaar wel in winterkleding enzo maar verder genietend van het gezelschap en de rust want in januari is van een grote publieksstroom in een dierenpark meestal geen sprake.

Ouwehand Rhenen staat weer vol in het licht, ’s avonds dan wel te verstaan, maar ook overdag bij daglicht in een wandeling aldaar zeker de moeite waard met het China Lights Festival dat nog tot 29 februari duurt.

Een traditie is het misschien niet in de zin des woords zoals we het al eeuwen kennen maar niets kan een traditie worden als je het niet start of wel dan? Voor ons kwartetje was het de 3e keer, vorig troffen we elkaar 2x door een misverstand en dan dit jaar dus nog een keer. Bij het afscheid gingen we allen huiswaarts met de afspraak voor volgend jaar januari om deze nieuwe traditie aan te vullen met een volgend samenzijn.


Tegen de tijd dat in de beelden de lichtjes aangestoken zouden worden waren we aan het eind van de route, officieel gezien. We moesten eten… en dat kon daar. Toen hadden we de keus, of terug naar de ingang en dan alles in de officiële route lopen of vanaf de achterkant terug naar voren werken. We kozen voor het laatste, enerzijds om mijn energieniveau, anderzijds omdat we honger hadden en bij de eetlocatie waren en ten derde omdat we dan niet bij de ingang in de hordes mensen terecht zouden komen die alleen voor de avondopening kwamen. We liepen dus mooi tegen de stroom in… en hadden overal ruim de gelegenheid om foto’s te maken.

Rond 21.00 leverden de meiden mij thuis af en reden toen terug naar Emmen, alwaar Pascal dan Cincia weer zou ophalen om huiswaarts te halen.
Megamoe op de bank nu, zo meteen lekker het bed in en dan heerlijk slapen, zal wel lukken na een hele dag de snufferd in de winterse buitenlucht, hoezo winters met zo’n 12 graden gemiddeld overdag…. het weekend geen boe of bah verder behalve dan mijn veestapel verzorgen met wat ze nodig hebben. De rest kan me gepuntjepuntje worden.

Of er blogposten en links naar foto’s zullen volgen van het trio uit mijn gezelschap weet ik niet op dit moment maar indien wel dan zal ik de links nog wel toevoegen, vooralsnog moeten jullie even genoegen nemen met mijn albumpje dat maar 375 foto’s bevat, meer kon ik er niet van maken *grijnssss* . Klik op de foto hieronder om het album te openen.

 

Het verslag van Cincia staat HIER en haar foto-album met 205 foto’s open je door op onderstaande foto te klikken

 

Door op onderstaande foto te klikken open je het album van Daphne dat 350 foto’s bevat.

 

Het verslag van AnneMarie staat HIER en haar foto-album met 182 foto’s open je door op onderstaande foto te klikken

4 gedachtes over “Traditie?!

 1. Goedemorgen Melody,

  Wauw wat is daar heel mooi om te zien. Leuk dat jullie daar bent geweest. Wat ziet veel dieren. Witte leeuwen is echt schitterend om te zien. Mooie verlichting dingen. Is werkelijk echt heel mooi mee te maken. Ik heb dit nooit gezien. Helaas voor ons. Maar gelukkig kan ik bij jou foto’s genieten. Dit is mooiste wat het ziet… Dieren staan mooi op de foto’s. Fijn weekend. Groetjes J&F.

  Like

 2. Dat was vast heel gezellig daar met zijn allen en je foto’s zijn echt supermooi. Vooral de pauw. Ik ben er niet meer geweest sinds het overlijden van onze lieve viervoeter vriendin want het was ook haar favoriete dierentuin. Wellicht later in het jaar als het met de gezondheid van manlief wat beter is en die van mij dat we ook weer eens gaan.Voorlopig doe ik het ook maar rustig aan. Wens je fijne momenten voor elke dag.

  Like

 3. Kakel

  De foto van de wolf vind ik prachtig! En de pauw heel bijzonder.
  Zolang een traditie léuk is, zou ik ‘m houden. De rest afschaffen (-:
  Fijn dat je genoten hebt ♥
  Dikke liefs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.