Olifanten Parade Ootmarsum 2020

Olifanten Parade 2020 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Elephant Parade

Een lange dag, regen en kou en kilometers maken, in de auto, op de scoot, weer in de auto… de fiets was thuisgebleven. Op naar Ootmarsum waar dit jaar de 40e editie van The Elephant Parade plaats vindt van 15 september tot 31 oktober. De 9e editie die in een plaats in Nederland tentoon is gesteld. Je kunt 23 + 11 olifanten bewonderen via 3 routes;, wandelend, fietsend en in de auto. Daphne wandelde en rolde en ik rolde mee.

Te moe om uitgebreid verhaal te doen… laat mijn foto’s dat verhaal maar vertellen. Het zijn er 300 en je zult ook foto’s van de routes aantreffen. Klik dus op de foto hieronder als je er klaar voor bent om 34 olifanten + een grote hoop ander moois te gaan bewonderen. Ik wens je van harte toe dat je er net zo van geniet als dat ik vandaag deed.

Daphnes foto’s volgen later… zij blogt weer zelf (-HIER-)en zal daar haar album zelf promoten. Zodra zij het klaar heeft zal ik dit blogbericht met haar link aanvullen.

UPDATE 22 oktober Foto-album Daphne, klik op onderstaande foto

42 gedachtes over “Olifanten Parade Ootmarsum 2020

  1. Ja eindelijk. Vanochtend naar Daphne gereden, zij heeft toen het stuur overgenomen… 23 + 11 vanuit die parade maar er is veel meer moois onderweg dat de reis dus zeker de moeite waard maakt

   Like

  1. Haha ja het was af en toe wel even schakelen tussen het ene en het volgende fantje omdat ze zo enorm verschilden

   Het is inderdaad wél een lust voor het oog en in die omgeving helemaal.

   Like

    1. Ja dat is zeker iets dat mee speelt, in mijn beleving in ieder geval wel … en ook zonder olifantenbeelden is Ootmarsum zeker een bezoek waard als je van mooie natuur houdt maar ook van kunst en galeries wilt bezoeken,

     Like

      1. Eh ja eh voor mij ook bijna 2 uur enkele reis … voor jou weet ik natuurlijk niet maar die parades reizen de wereld rond, deze in Ootmarsum stond afgelopen zomer in het Belgische Mons..

       Like

        1. 52,6 + 46,2 waren de afstanden voor mij gisteren … op zich niet zo ver in aantal kilometers maar door het ontbreken van snelwegen en de vele omleidingen duurt het altijd een eeuwigheid voor je er bent 😉 Maar dat hebben we er wel voor over.

         Like

 1. C.J.M. Beeris -v. Schaik.

  Wat mooi!! Zo als jij de olifanten weet te “vangen”. En dan komen die van Dapfne nog!!
  Dank je wel, voor de mooie rondleiding door een kunststadje! Zoveel moois onderweg te
  te zien!! xxxLiefs.

  Like

 2. Ooit kwam iets dergelijks met paarden tegen in Duitsland. Blijf het erg mooi vinden.

  Een jaar geleden stond hier een hele serie in de meubelzaak van Van Til. Laatst zag ik er nog steeds een berg staan. Dwz misschien nog maar 5 grote en tientalle kleinere. Mochten mensen niet te ver van huis willen, dan kunnen ze ook daar even kijken. Als ze dicht zijn, dan zijn die beesten ook van buiten goed te zien.

  Like

  1. Dank je wel Edward…. Ja ik vind het alitjd weer enorm indrukwekkend! En de omgeving draagtdan ook wel bij natuurlijk want ik vind die omgeving daar zo wiezo al zo mooi en nu in de herfst is het dus een 3dubbel feestje

   Like

 3. O wauw, er zijn écht prachtige olifanten bij. Je hebt een echte safari tocht gemaakt.Zag ook nog een erg mooi stuk straatmeubilair voorbij komen en hier en daar nog wel mooie kunstwerken. Kan me voorstellen dat je bekaf was was zo’n dag. Maafr het was genieten en daar gaat het om.

  Like

  1. Ja nou hè.

   Ja ook dat is daar in ruimte mate te vinden, één en al uitspattingen van kunstenaars die er wonen en hun galeries houden …

   Zo is het maar net. liever voor de geraniums aan naar buiten dan erachter binnen

   Like

 4. Kakel

  Dat zijn joekels van olifanten! Goed dat je scoot ernaast gaat, daardoor krijg je een beter idee van het formaat. Daar deed jij het voor natuurlijk (-: Tuurlijk mocht je eigen fantje ook mee.
  Dikke liefs ♥

  Like

 5. Ivonne

  Hallo Melody,ik leef nog hoor,zo prachtig die foto’s ,ik had dat nog nooit gezien die olifanten,gelukkig zie ik op je blogje nog van die mooie dingen,want ik kom niet veel buiten.Wens je nog een fijn Weekend.
  groetjes Ivonne

  Like

  1. Hallo Ivonne, ja ik zie het, gelukkig maar !! Had al een paar keer naar je uitgekeken en was al aan het overwegen of ik je zou mailen of niet … maar wilde ook niet opdringerig / nieuwsgierig overkomen.

   Geniet er dan maar van … mijn album staat er in gelinkt en dat van mijn schoondochter ook.

   dank je wel , jij ook.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.