Joh?

We krijgen (N)ooit antwoorden

Gisteren zat weer een deel van Nederland aan de buis gekluisterd om naar een persconferentie te luisteren… en daarin kregen we wéderom bevestigd dat:

1 – vragen niet beantwoord werden… 
(-klik op onderstaande afbeelding voor een lijst van vragen van journaliste Annelies die al een jaar probeert antwoorden te krijgen… tot op heden met 0 resultaat helaas-)

– – – Als jij nog gelooft dat Nederland een democratie is en jouw stem er toe doet en dus écht overweegt te gaan stemmen zou ik de lijst met vragen zeker even gaan bekijken én daarna de kieswijzer nog eens door te lopen – – – 

2 – er weer leugen op leugen gestapeld werd…
3 – de 1,5 meter niet geldt voor politici en hun aanhang…
4 – de mondkapjesplicht in een politici-&-fans-ruimte evenmin geldt…
5 – de overheid als een dicator regeert…zélfs over het Covid-4rus.
– – – – – – – – – * – – – – – – – – – * – – – – – – – – – * – – – – – – – – – *
5: Versoepelingen zijn minimaal, als lapje voor het bloeden als het ware in een poging om de opstand onder het volk in te drukken want oh oh oh het virus is zo ontzettend gevaarlijk en alléén wij, de overeid, weten pas écht hoe gevaarlijk en alléén wij de overheid weten hoe wij jullie kunnen beschermen want alléén wij, de overheid hebben het beste met jullie, het volk, voor.
Geheel toevallig gehoorzaamt het virus de overheid ook want in de dagen dat het volk als brave schaapjes achter elkaar aan hobbelt over dammetjes heen naar stemruifjes, maakt het virus pas op de plaats en geeft ieder schaapje veilige oversteek.  Eh ja natuurlijk wel met dien verstande dat je het virus een papiertje moet laten zien dat je onderweg naar huis bent vanaf die stemruif ipv naar het Vondelpark want dan mag het virus je wel pakken… elk ander park is oké (ehhhhhh)
* ~ *
4 + 3: De mondkapjesplicht wordt tot in den zotte doorgevoerd. Een winkel mag klanten op afspraak binnen laten 1 klant per zoveel minuten per zoveel vierkante meter.  In een supermarkt breek je je nek over de mensen, waarvan meer dan de helft zich al lang niet meer aan regels what so ever stoort. In de ruimte van de persconferentie zie je nergens die 1,5 meter gewaarborgd en is er ook geen sprake van mondkapjes… of mijdt het virus die ruimte ook omdat het de overheid ook hier gehoorzaamt?
* ~*
2: Meneer De Jonge blijft maar over het volk uitstorten dat er geen vaccinatieplicht komt, dat iedereen vrij is is, dan niemand zich tot iets verplicht moet voelen etc etc etc. Tegelijkertijd splitst hij wel het volk op. Zij die zich laten testen én vaccineren mogen ‘straks’ weer van alles en nog wat en zij die dat niet willen mogen niks. Hij spreekt van een app die  we op onze foons moeten hebben om aan te kunnen tonen dat we een negatieve test hebben en dus het recht hebben op toegang tot iets.
Hoe zit dat dan met: vrijheid – democratie – zelfbestemmingsrecht – grondrecht  en wat al niet meer zij? Oh ja… enne hoe zit het met ehhh hoe heet dat ook nog maar es…  ohja privacy? Meneer De Jonge?’

Ohja is ook zo u beantwoordt nooit vragen hè, u heeft nul begrip immers …

 

44 gedachten over “We krijgen (N)ooit antwoorden

    1. Nee dat wist ik niet…. .maar het verbaast me niet dat er in België net zoveel waanzin in de overheid gaande is als hier in Nederland. Alle redelijkheid, fatsoen, waarden ne normen lijken compleet zoek te zijn (al voor corona overigens)

     Geliked door 1 persoon

 1. Eerlijk gezegd kijk en luister ik niet meer naar die heren, ik lees de koppen in mijn krant en soms zelfs het artikel dat eronder staat. Nog steeds niets nieuws onder de zon. Je roze tulpen zijn inderdaad prachtig, jammer dat ik geen bloemen meer op tafel kan zetten sinds Molly hier woont. Mijn andere katten hadden nooit problemen met een bos bloemen, maar zij decoreert er de hele kamer en keuken mee, wanneer ik niet aanwezig ben. Zonde van de bloemen, want die worden daar natuurlijk niet mooier van.

  Geliked door 1 persoon

  1. Groot gelijk hoor, gewoon doen wat voor jou het beste voelt .

   Jah dat is wel jammer …. heb je al eens geprobeerd de bloemen in een schaal met water te leggen ipv in een vaas te steken?

   Like

  1. Dank je wel … n beetje vrolijkheid mag wel in droeve tijden toch… en als wij onszelf niet opvrolijken, wie dan wel? de overheid doet er alles aan om ons onder de groene zoden te brengen immers

   Like

 2. Persconferenties gaan geheel aan mij voorbij. Ik ga me daar een beetje zitten opwinding over die gladde glippers, nee dank.
  En ik heb niets gemist 😀
  Denk om je hart, hè schat?

  Geliked door 1 persoon

  1. 😉 Groot gelijk meiske… firma list en bedrog hebben t te druk met elkaar de veren in de fvuile reet steken en ondertussen het volk te verraaien en naaien

   ja ja … die kloothommels mogen zo blij zijn dat ik in hetn oorden woon

   Like

   1. Ik lach me rot. Op elke poster van Flutte die hier hangt, worden met zwarte stift niet zulke gezellige tekeningen op gemaakt. Echt een vooruitgang!
    Julian Assange…ik weet het niet. Dat hij klokkenluider is, bejubel ik maar zijn aanklacht vanwege verkrachting kan ik niet vergeten. Waar rook is, is vuur…
    Liefs ♥

    Geliked door 1 persoon

    1. Ja en wat mij betreft kan dat niet vaak genoeg…

     want hij heeft al zendtijd genoeg gekocht plus mediageondgebied met acteurs en actrices die hem op tv en radio de hemel in prijzen .. leuke die dolkenstekerij in de ruggen van zijn slachtoffers

     Dat spreekwoord deugt niet hè.. hoeveel onschuldige vaders zijn daar bij een vechtscheiding al niet de dupe van geworden? Die blaam is niet afwasbaar! Herinner je je nog die politie agent op een een zeker eiland die uiteindelijk ook onschldig bleek?

     Like

 3. Ik volg het allemaal nog vanop afstand, zorg dat ik nog net voldoende weet om geen boete op te lopen.
  Toch heb ik tegenwoordig meer vertrouwen in onze eerste minister dan die in de eerste golf.
  Tijd brengt altijd raad.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik volg het… en sta op het punt een boete uit te lokken en het erop aan te laten komen maar aangezien ik al lang niet meer geloof in de rechtstaat heeft dat geen zin en dat vind ik dan zonde van ijn geld, geef ik dan liever aan een dierenpark of ander doel dat nu door de overheid constat in de hoek getrapt wordt

   Ik hoop zo dat dat vrtrouwen terecht is, vooral voor jou!!

   Jah inderdaad… maar of er dan nog ruimte voor redding is

   Geliked door 1 persoon

        1. Oh niks… ik wil er graag een keer wandelen … foto’s maken vooral … maar dan met iemand bij me die de stad een beetje kent en mij dingen kan wijzen die ik ‘niet mag missen’ …

         Like

         1. O er is zóveel moois , en natuurlijk wil ik wel met je mee lopen om een beetje te wijzen, al zou je er allemaal vanzelf ook tegenaan lopen.
          De laatste keer dat ik er was was het leeg saai en vaak niet leuk, veel dichtgetimmerde winkels omdat ze bang voor rellen waren. wel veel rustiger dan normaal nu .

          Geliked door 1 persoon

 4. @Rietepietz… Ja hoor, ik ben bezig met conditie opbouw… maar in het geval van dit uitje komt er 5 uur reistijd bij…. en dat vergt zowel fysieke als mentale conditie bovenop de conditie die dat uitje vergt 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.