Joh?

Wakker worden

Na veel gezemel in het Haagse pluusj met natuurlijk de opperste vorm van schijn zodat het volk vooral maar blijft geloven dat er democratisch gehandeld is enzo is het nu officieel en een volgende bekonkelfoezel in de zetel gedrukt om het verraad nog even een stukje steviger te bevestigen.
“Hier scheiduh onzuh weguh” braakte een griet over een hete aardappel tegen een oudbakken lap vlees dat ‘naar eer en geweten’ zoveel goeds had gedaan voor volk en vaderland en ipv een motie van wantrouwen te steunen werd het een motie van afkeuring zodat in de achterkamertjes verder tussen de lakens gevingerd kon worden over hoe men nog verder de naar ademhappende democratie ruimte kon ontnemen.
Immers het volk bleek nog te balsturig en minder achterlijk noch gewillig volgzaam dan die kliek op voorhand had aangenomen. Ook al mepte menigeen ‘ik doe mijn werk want mijn baas heeft het mij opgedragen, ik heb een gezin dus kan mijn inkomen niet missen’ er in opdracht van Grap-zo niet grappig-haus er lustig op los op de opstandige menigte.
Staat de burgermeester van een niet nader te benoemen provinciestadje het ene moment nog ergens op een pleintje in haar stad met een button op haar borstjes gespeld te pleiten voor niet-nederlands gekleurd velletje dat belangrijk(er!!!) midden in een virus-crisis, zo blèrde ze een week geleden dat de parken en andere ‘entertainment-locaties’  maar weer open moesten want het volk was niet langer te handhaven.
En amper een paar dagen later verkondigt diezelfde burgermeester dat ze wil dat de parkjes in haar stadje voortaan vrij zijn van alcohol, lachgas en muziek. Lees HIER

   • Ja ik hoor / zie je grinniken en denken:
    ‘die Mel kletst uit haar nek,
    dat gaat toch nooit gebeuren,
    we leven toch in een vrij land enzo?’- – –

Nouhou… die vrijheid is ook maar schone schijn…
De lijst van wandaden van onze overheid hoef ik niet te herhalen, Pieter Derks kan dat vele malen beter dan ik en hij doet dat prima in al zijn columns, en hij heeft vele collegaé die dat ook doen. Het wanbeleid wordt met de dag stuitender. En tja als burger krijg je gelijk een strafblad zodra je bij de 1e de beste supermarkt een dropje jat maar als politicus kom je overal mee weg zolang je naderhand maar verkondigt dat je het ‘naar eer en geweten’ hebt gedaan.

Vandaag werd ook bekend dat: 
– Het Europees Hof Voor De Rechten Van De Mens heeft beslist dat landen een vaccinatieplicht mogen invoeren… ja, je hoeft niet in je ogen te wrijven, wat je leest staat er echt, ik schrijf het niet fout, niet per ongeluk, niet expres, lees HIER het nieuwsbericht.

 • De pilots die gisteren gemeld werden om onze samenleving weer open te zetten….
  Voorbeeld 1: Wil je naar Gaia Zoo in Kerkrade.. moet je eerst entreekaartjes bemachtigen / b) Dan moet je naar Maastricht om je te laten testen…. / c) als dan blijkt dat je niet ‘gezond’ bent… kun je naar huis….  Want in deze pilots mag je niet naar een reguliere teststraat maar moet je naar een speciale, voor deze pilots opgestelde, teststraat. Het kost allemaal niks hè? Voor een gezin met een paar kinderen? Voorbeeld 2.  Je woont in Emmen en je wilt naar een voetbalwedstrijd van FC Emmen. Dan moet je eerst een entreekaartje kopen en dan moet je of naar Groningen of naar Zwolle voor een test… in beide gevallen 3 kwartier enkele reis rijden…
  NU KOMT HET…. wat blijkt? De lijst van attracties die de overheid gepubliceerd heeft in deze pilots…. klopt niet. Een deel van die attracties kunnen geen mensen ontvangen omdat ze niet geïnformeerd zijn, volop in een verbouwing zitten, geen personeel hebben omdat ze dat al hebben moeten ontslaan door geldgebrek etc etc etc …. Dit is toch niet te geloven zou je zeggen, dit kan toch niet de waarheid zijn, en tóch is het zo. Ohh enne  t kost maar 700 miljoen, pies of keek voor de belastingbetaler toch?
  Er gaat al een roep dat het wel eens definitief zou kunnen worden dat je je moet laten testen voor je toegang tot iets krijgt… is dat niet van de zotte? Dat je op voorhand moet bewijzen ‘gezond’ te zijn?
  Nog even afgezien van het feit dat veel mensen nu in dit gedruis voorbij gaan aan 3 dingen:
  a) het hebben van een (geschikte) mobiele telefoon
  b) het willen installeren / gebruiken van een corona-app
  c) AVG (bescherming persoonsgegevens)  .
 • Aankomende dinsdag is er weer een persconferentie… allerlei versoepelingen lekten alweer uit, en dat terwijl de cijfer nog steeds megahoog zijn en oplopen… de virologen, het OMT etc vinden het vreselijk onverstandig en roepen moord en brand over de druk op het zorgpersoneel, dat nu al 20% ziek thuis zit… dat die druk op zal lopen omdat de cijfers nog stijgen, tegelijkertijd vliegen er wel vliegtuigen vol zorgpersoneel naar Curacao.

Ik heb niet gestemd… nog steeds blij toe…. ik roep al decennia dat het zooitje daar in Den Haag zo corrupt als de pest is…. hoe een fluttefalpakje overal bij weg glijdt en een al-qaida-maitresse hem daarbij helpt terwijl flopkes messengooikwaliteiten van topkwaliteit zijn… en dan nu een formateur van 83 die daarvan soep moet koken die door 17+ miljoen mensen minimaal te eten is…in-& intriest, schandalig in optima forma of zoals meneer Willink het zelf zei: Armoede.

(Wat ben ik blij dat ik geen kinderen hoef op te voeden in deze maatschappij want ik zou niet weten hoe ik hen moet uitleggen wat goed en kwaad is als telkenmale blijkt dat je met goed in de hel belandt en met kwaad in het paradijs.)

12 gedachten over “Wakker worden

 1. Het is ongelofelijk wat voor zooi politiek Den-Haag ervan maakt. En dan dat zwabberbeleid wat betreft de vaccinaties. Het is om te schreien. Dat doe ik niet, ik laat het nieuws aan mij voorbij gaan. Scheelt een hoop ergernis…
  Voordat een nieuw kabinet wordt gevormd, zouden ze de bezem erdoor moeten halen. Zolang de grootste gluiperds “naar eer en geweten blijven liegen”, verandert er niets.

  Geliked door 1 persoon

  1. Nou inderdaad… maar heej…. we weten nu dat jij en ik geen Astra krijgen … tenminste als ook HdJ zijn zoeven gedane uitspraak niet vergeet want de Haagse vergeetachtigheid is besmettelijker dan het coronavirus zelf … alles naar ‘eer en geweten’ immers….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.