Joh?

Minachting

Oh oh oh wat maakt onze roverheid zich druk om de zorg, de druk op het overbelaste zorgpersoneel, de overlopende ic’s.. Wat is het respect van onze roverheid voor alle zorgmedewerkers toch onmetelijk groot en wat hebben ze een fantastische wijze bedacht om hen dat te laten blijken want niet alleen nemen ze hen de beloofde bonus af ook steken ze hen 10.000-en messen in de rug, in een meervoud ook nog door vele fieldlabtesten te organiseren met 10.000 mensen per bijeenkomst.
Wow wat een geweldig overheid hebben wij, vinden jullie ook niet?

Het 1e beloningsfeest voor het zorgpersoneel vindt plaats in Breda, lekker dichtbij het Amphia zodat zelfs de stervende patiënten mee kunnen luisteren met het verkrachten van muziek door de muzikanten die op visite komen bij radio 538 en allemaal met goedkeuring van burgemeester Dagobert Duck De Pla die met oordopjes in van zijn salarisstrookje droomt.

De petitie overschreed al voor half tien zojuist het aantal van 275.000 …

Tekende jij ook al?
WIl je dat alsnog doen? Klik dan op de afbeelding!

8 gedachten over “Minachting

 1. Het was zo druk op de site dat ik de petitie amper kon tekenen, maar de aanhouder wint. Als je veel geld hebt, kan blijkbaar alles.
  De burgemeester van Breda zit nog in dubio of hij het feest door zal laten gaan. Wat een zachtgekookt ei!

  Geliked door 1 persoon

  1. rond 18.00 kwam het bericht dat het afgelast was…. en naderhand ging het tekenen van de petitie gewoon door …. zelfs op dit moment nog (19.00 .. 370.960 stemmen…end counting)

   Ach joh, Dagobert Duck nr zoveel…. de directeur van die fieldlabs is een exwerknemer van 538 .. en dus talkpa en dus john de mol en dus vul maar in … het gaat nergens over … een paar mannetjes met kleine pikkies, jeuk aan hun (geld) zak… en gaan over lijken, het aantal daarvan laat ze siberisch

   Like

  1. Inderdaad….

   Ik heb er geen woorden voor hoe walgelijk ik het vind dat velen zo gemakkelijk voorbij gaan aan het lijden van miljoenen mensen, letterlijk en figuurlijk… zorgmedewerkers vooraan…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.