80 !!!

Sommmigen van jullie kennen haar misschien nog wel, anderen niet maar toch vandaag even aandacht voor een jarige blogster, die die hier op de foto vrolijk en wel naar ons zwaait terwijl ze geniet van haar Chocomel.
Deze foto maakte ik tijdens ons uitje naar de Oostvaarders Plassen, die door haar zoon georganiseerd was en waarbij ook haar dochter met man en kinderen aanwezig waren om haar 73e verjaardag te vieren in 2014. (Foto-album HIER).

Corry blogde altijd en is enorm ziek geweest, we hebben zelfs al afscheid van haar genomen bij wijze van spreken en dat vaker dan één keer. Haar man Johan, was haar rots in de branding en de schok was dan ook groot toen eind mei 2013 het bericht kwam dat hij ernstig ziek was en ons ‘binnenkort’ zou gaan verlaten. Dat ‘binnenkort’ werd een maand later op 28 juni.

Corry knapte weer op, althans, kwam weer op de been. Heeft nog steeds veel strijd met haar lichamelijke conditie te voeren en noodzakelijke operaties kunnen vanwege andere nare kwesties niet uitgevoerd worden, leren leven met ongemak en veel pijn is haar, naast het alleen zijn ook nog ten deel gevallen.
Evengoed heeft zij nooit de moed op gegeven en is ze altijd de lieve stoere sterke dame gebleven die ik vanaf dag 1 in haar zag.

Inmiddels woont ze al weer een paar jaar in een verzorgingstehuis op zelfstandige basis met hulp ‘om de hoek’ als het ware. Ze is 3x overgrootoma, van achterkleindochter Rune en achterkleinzoons Cas en Finn.

Vandaag is ze jarig… en viert ze haar 80e verjaardag. Alhoewel ik haar niet kan bezoeken, bezoekt de postbode haar namens mij natuurlijk wel en heb ik haar ook telefonisch al gefeliciteerd. Zodra het op een veilige wijze kan ga ik haar natuurlijk ook fysiek weer bezoeken. En met de komende versoepelingen zitten uitjes met versnaperingen zoals onderstaande er vast ook wel weer in.

LIeve Corry, van harte gefeliciteerd met je 80e verjaardag, dat je maar snel een grote meid mag worden en ik je heel gauw weer mee mag nemen naar ies leuks en lekkers want samen ‘smullen’ , daar houden we nog steeds van glimlach .

Corry blogt al een paar jaar niet meer maar ze vindt het vast heel leuk om via de mail te merken dat we haar niet vergeten zijn en felicitaties te ontvangen op haar blog…. https://corry1941.wordpress.com/

36 reacties op ‘80 !!!

  • MelodyK

   Je kunt onmogelijk elke blogger kennen, zeker hen niet die al een paar jaar niet meer zo actief zijn toch maar wel lief dat je dan toch mee feliciteert 🙂 Dank je wel.

   Het is een prachtig mens, jij zou haar vast ook heel graag mogen, kan niet anders. Dus ik kan ook niet anders dan zo over haar schrijven, al had ik de log wel 10x zo lang kunnen maken.

   Geliked door 1 persoon

  • MelodyK

   🙂 Bij 80 mag dat ook wel vind ik…zeker gezien haar ‘staat van dienst’ als het gaat om medische ‘wondertjes’

   Ik las het zopas bij haar inderdaad, lief van je dat je even haar daar bent gaan feliciteren!!

   Ja klopt… voor zover mogelijk gaat het ‘goed’.

   Xxx

   Geliked door 1 persoon

 1. rietepietz

  Ooit heb ik haar ontmoet bij een meeting in een dierentuin. Ze was toen nog maar kort weduwe . Het lijkt alsof je de foto’s per ongeluk verwisseld hebt want op de laatste foto ziet ze er jonger uit dan op de eerste. 😉 Wat fijn dat het zo goed met haar gaat. Ze zal zich mij niet meer herinneren maar ik ga haar natuurlijk even feliciteren.

  Geliked door 1 persoon

  • MelodyK

   Ja dat klopt… Burgers Zoo Arnhem was dat… September toen… Bastiaan was toen speciaal mee om haar in de rolstoel te kunnen duwen omdat ik dat met mijn rug toen niet aandurfde

   Nee hoor, dat lijkt maar zo. Corry is gewoon zo ontzettend ziek geweest en dat heeft haar getekend. De laatste foto is uit 2019 toen ik met haar in Beeldentuin Gees en naderhand bij de ijssalon in Gees smulde van ijs met koffie.

   Naar omstandigheden, eigenlijk moet ze nieuwe heupen maar dat kan niet omdat haar hart die operatie niet aankan.

   Ik denk dat ze dat nog wel doet want we hebben het nog wel eens over bloggers, vooral de bijzondere, en daar ben jij één van 😉

   Like

 2. Haba

  Ik heb haar blog nooit gezien, maar 80 is prachtig ik wens haar een fijne verjaardag toe en nog flink wat jaren erbij in goede gezondheid. Mijn zus werd in november tachtig, jammer dat grote feesten niet kunnen in deze coronatijd.

  Geliked door 1 persoon

 3. MelodyK

  Haar blogs bestaan nog hoor.. zowel de oude als de nieuwe … ook al blogt ze dan niet meer … de link staat in mijn verhaal.
  Dank je wel, ik zal het haar overbrengen.

  Jij en zij dan ook nog gefeliciteerd.

  Jah dat klopt vooal als je uit grote families komt en het gewend bent met zijn allen te vieren zoals COrry dat ook gewend was/is

  Like

 4. Corry

  Ik zit hier verbaasd, maar
  ook blij al die lieve felicitaties te lezen. Melody heeft een mooie beschrijving van mij gegeven. Ben er verlegen van. Heel hartelijk dank voor alle gelukwensen. Groetjes.

  Geliked door 1 persoon

 5. minoesjka2

  Nou Corry, hoop dat jij een regelmatige lezer ben bij Melody, en dat je mijn felicitatie achteraf als nog leest 🙂
  Tjonge, dat is een tijd geleden.
  Hoop dat je een hele fijne dag gehad hebt, ondanks de beperkingen.
  En ik weet zeker dat Melody het met jou nog eens dunnetjes over gaat doen, zodra het weer gaat 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.