Dominosteentjes van Anja

Al meer dan anderhalf jaar geleden leerde ik via de webcams van Dierenpark Amersfoort een heleboel mensen kennen en met een klein aantal daarvan raakte ik bevriend, één daarvan was Anja en zoals dat gaat, op actie volgt logischerwijs reactie, oftwel zoals het spel Domino steentjes kent, gaan steentjes vallen en kunnen er de leukste dingen gebeuren. Eén van die dingen was dat Anja ging bloggen, dat ligt door tal van zaken op een laag pitje maar neem van mij aan dat dat maar tijdelijk is.

Een ander steentje dat in dit dominospel omviel was dat een goede bekende van Anja mij ging volgen, zij heet Jeane en toen zij HIER mijn vraag om hulp las weifelde ze niet en ging ze in haar familiekring rondvragen of iemand haar dus wilde helpen om mij te helpen want ook Jeane woont niet in de regio van de deelnemende Jumbo-filialen van de Blijdorp-actie. (19 mei t/m 14 juli)

En zo rammelde zopas mijn brievenbus en lag er een grote envelop op de mat met daarin onderstaand kaartje met een heel lieve tekst achterop en het album dat nog 150 lege plekjes heeft waar plakplaatjes op moeten komen. Ik ga mijn best doen die te verzamelen natuurlijk, dat zal via Marktplaats moeten omdat ik zelf niet in die regio woon en daar geen boodschappen haal … en verder hoop ik natuurlijk héééééél erg dat er onder jullie nog mensen zijn die wel in die regio boodschappen doen en plaatjes voor mij bij elkaar willen/kunnen sprokkelen en mij die dan toe willen sturen want ja ik mag dan al wel bijna 60 zijn, natuurlijk wil ik ook graag dit boek kompleet hebben.

Het boek zelf al hebben maakt mij als een kind zo blij glimlach.

Dank je wel Jeane, superliefffffffffffff van je!!!

 

22 gedachtes over “Dominosteentjes van Anja

  1. Ja dat ook…..

   Anja is door mij gaan bloggen … en kwam daardoor weer bij jou terecht op zeker moment… jammer dat er veel narigheid vroegtijd een stop op zette maar dat komt ‘binnenkort’ ook wel weer goed ergens

   Like

 1. Ineke

  Heel fijn, lieverd, na een jaar chatten nu een hecht teamde chat heeft veel gegeven al leek het daar in eerste instantie niet op! Doorzetten, blijven praten , uitleggen en het komt goed! Zou willen dat onze zoon als Jumboman mee mocht sparen, dan was je zo binnen. xxxliefs.

  Geliked door 2 people

  1. Ik weet het ;-(

   Ik hoop het… . al reken ik nergens op want de prijzen die ik voorbij zie komen op Marktplaats vind ik absurd. Ik hoef heus niet voor een dubbeltje op de 1e rij, zo ben ik niet maar de hoofdprijs betalen voor iets dat een ander gratis verkregen heeft vertik ik ook natuurlijk.

   Like

    1. Nee dat weet ik… ik kan me er ook niks bij voorstellen bij jou…. is an sich ook niet mijn ding omdat het meestal niet iets betreft dat mij boeit …. een tijd terug deed de Appie Heijn het hier in de wijk ook met zulke boeken (die kwalitatief echt heel mooi zijn overigens) over de stad Assen met Bartje .. .en dan vond mijn vechtgenoot prachtig dus die aan de gang en omdat ik online veel handiger ben dan hij heb ik het ruilen voor hem op mij genomen zodat hij zijn boek compleet kreeg.
     Hij doet zelf wel de boodschappen, die doe ik dan niet. De Appie heeft ook wel vaak acties voor kristal, BK-pannen, servies, bestek, linnengoed etc daar is Anita dol op, dus hij neemt de zegels dan wel voor haar mee maar niet voor mij omdat die acties mij niet boeien.

     Dierentuinacties… dat wel natuurlijk maar die kom je hier niet tegen…. *snikkkkkk* dus het boek van Blijdorp vol krijgen gaat een hele uitdaging worden en zal ook een paar duiten gaan kosten, dát vind ik niet erg maar ik vertik het wel de hoofdprijs daarvoor te gaan betalen, ik wel wel gek maar niet compleet gestoord natuurlijk

     Like

     1. Ik heb niets met al die acties, meestal is het net zo duur als wanneer je het gewoon ergens kunt kopen. Maar wie er wel graag aan meedoet mag natuurlijk van mij. Van huis uit meegekregen dat het verkoop verleiders zijn en dat is natuurlijk ook zo.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.