10 Dingen die niemand vraagt

Bij Anne –Satur9 zoals we haar ook kennen- vond ik een leuk stokje die zij op haar beurt weer was tegengekomen bij Myriam. Zoals jullie weten hou ik wel van stokjes dus nam ik het mee en beantwoordde de vragen…

“10 dingen die niemand aan je vraagt” (schijnt uit een ander stokje te komen want ik kwam dezelde vragen tegen in een stokje van ’15 dingen die niemand je vraagt’ maar goed dat doet er verder niet toe… Anne’s 10 hieronder dus) 

1. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Nou zijn dat geen locaties waar ik kom, tot dusver ook heeeeeeeeeel weinig kwam, en de keren dat ik er kwam en ze er al lagen, heb ik ze er laten liggen, dus nee.  Als ik al ergens anders logeer heb ik mijn eigen spulletjes wel mee, ik heb geen zin in allergische reacties. 

2. Heb je bij de jeugdbeweging gezeten toen je klein was?
Ehhhh wat is dat? Clubs of wat ook maar was er in mijn tijd niet… sportclubs ja, in ons dorp was er alleen maar een voetbalvereniging en dat was (natuurlijk) niet voor meisjes.

3Gebruik je to-do lijstjes?
Hm nee niet echt… ik heb wel een soort van ritme waarmee ik dingen doe maar dat is meer voor het behoud van mijn balans. 

4. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja natuurlijk, als je moet dan moet je ik ga toch niet met buikpijn ofzo lopen, of in natte goed? Sterker nog, als ik moet en er zijn geen bosjes, dan zet ik de auto aan de kant en doe ik het tussen beide openstaande deuren in de berm. 

5. Hoe groot is je bed?
Boxspring van 1.60 x 2.00

6. Ben je lui?
Nee, integendeel eigenlijk.  Ondanks dat ik gehoorzaam ben aan het ‘moeten’ bewaren van balans tussen niet en wel bewegen dus ook rust pakken omdat de boete me anders te hoog wordt moet ik wel iets doen tijdens die rust momenten want lui (niets doend) op de bank zitten kan ik (nog steeds) echt niet. Ik ben altijd al een multitasker geweest, dat proberen af te leren heb ik al lang opgegeven.

7. Kauw je op potloden en pennen?
Nee, nooit gedaan ook, ik kauwde vroeger op mijn nagels en als die dan ‘op’ waren ging ik verder met de huid eromheen. Dat heb ik gelukkig afgeleerd sinds ik in 2005 ofzo met gelnagels begon. Inmiddels heb ik al een paar jaar geen kunstnagels meer maar kauw ik ook niet meer op mijn nagels noch huid. 

8Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Nee tuurlijk niet, daar heb ik toch een man voor, waarom denk je dat ik getrouwd ben grijns.

9. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Nee. Wij hebben onze videorecorder weggedaan en nooit dvd’s met tekenfilms aangeschaft. Mijn lievelings-sprookje-video Assepoester is ooit uitgeleend en nooit terug gegekomen. Ik heb de dvd-versie toen nooit kunnen vinden dus ook niet gekocht en nu is dat ook niet meer aan de orde. Wie weet ooit weer als ik oppasoma mag zijn?!

10. Tel je de treden als je de trap oploopt?
Nee, al heb ik wel de tic dat ik altijd mijn rechtervoet als 1e op de 1e trede zet als ik de trap opga en mijn linkervoet als 1e als ik de trap afga.

 

16 Comments

 1. ha die Melody
  ik zou niet eens weten welke voet eerst de trap op of afgaat 🙂

  en waar de reis naar toeging , weet je inmiddels hihi
  ik reed 1 van de rondjes 2 bruggen , heen over de Stichtsebrug en terug over de Hollandsebrug , mooi rondje weer van 59 km
  zag je al wandelen in DPA hihi

  koers groet

  Geliked door 1 persoon

  1. 😉 jij doet dat onbewust en dat is fijn …. ik ben het me bewust omdat ik het me bewust moet zijn … ik mag geen misstap zetten …

   Haaha ja

   Dappere dodo…… ja dat doe ik liever dan wat jij deed

   Mission Impossible groet terug

   Geliked door 1 persoon

 2. Wat een grappig stokje zeg.
  Trouwens, ook in jouw tijd waren er jeugdbewegingen in Nederland hoor. Bij jullie in de omgeving waren dan waarschijnlijk geen jeugdclubs, maar bij ons wel, van de kerk, padvinderij, hobbyclubjes….

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja hè, vond ik ook hoor….

   OH ja vast…. maar het enige dat ik weet (me herinner…. ) is de voetbal dus ..kerkvolk deugde niet volgens mijn ouders dus daar mocht ik niet mee verkeren (hadden ook geen clubs bij ons in het dorp overigens,… hobbyclubs waren er ook niet, het dorp was te klein…

   Like

  1. Ja dat is 1 van mijn motto’s, al jaren…

   Ik geef namelijk altijd mijn antwoord…puur zoals het is… en niet aangepast aan wat de vraagsteller verwacht dan wel ‘aankan’ of niet

   Like

  1. Ach joh , geeft toch niks… je schaadt er niemand mee toch …

   Maar ehhhh taartje? pas je op met suiker dan 😉 enne niet te zoet hè want anders wil iedereen aan je likken en dat is niet goed, nu met de 1,5 meter al helemaal niet *grijns*

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.