Voor het laatst

“Voor het laatst bij Satur9” zag ik in mijn mail…  Huh? d8 ik, terwijl ik van de schrik even naar adem hapte. Hoezo voor het laatst? Anne zal toch niet stoppen met loggen ofzo, nee toch zeker, dat zal toch niet? Nou zit ik momenteel in een K*T-fase fysiek dus het duurt ‘even’ voor ik mijn lijf op gang heb maar toen ik eenmaal zo ver was en ook mijn computer opgestart had en genoeg energie bijeen gesprokkeld had om die link in mijn mail te volgen ontdekte ik dat het ‘slechts’ om een stokje ging ….
Pfew…. dát wat wel ff een opluchting zeg!  > > > Klik HIER !
En dus kon man mijn laptop weer van mijn schoot afpakken en opzij leggen en ik weer met zijn hulp gaan liggen, wetende dat ik op een later moment weer in de zithouding zou willen terugkeren, met de laptop weer op mijn schoot om dan het stokje van Anne over te nemen en zelf ook in te vullen want zoals jullie wel weten onderhand hou ik van stokjes, zowel het oprapen als het doorgeven ervan… al is het oprapen natuurlijk nu vooral in figuurlijke zin want de letterlijke zin is onmogelijk (tenzij ik mijn (v)echtgenoot ook daarvoor inschakel en dat gaat ’t écht niet worden op  blogbodem) en doorgeven, tja dat wil ik wel maar wie staat klaar om hem aan te pakken dan?
Kortom.. ik leg hem hieronder maar gewoon neer en wie hem pakken en meenemen wil is van harte welkom.

 

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Zojuist nog toen ik van de bank af moest omdat ik naar k100 moest en bewegen momenteel onmogelijk is dus de tranen dan sneller opwellen dan mij lief is.  

Wanneer heb je voor het laatst gevlogen?
12 September 2012, terug van Tallinn (Estland) naar Berlijn (Duitsland) na een paar dagen daar als zeer onverwachtte verrassing toen ik 7 september een afschuwelijke k-dag had en ’s avonds om 20.00 meegevraagd werd een paar uur later (om 02.00 mee te gaan in de auto naar Berlijn en daar om 5.30 uur met het vliegtuig naar Tallinn te vliegen). 

Wanneer had je voor het laatst de slappe lach?
Kan ik me niet herinneren.

Wanneer heb je voor het laatst iemand geknuffeld (buiten je partner)?
Zojuist nog, Niels en Anita die op ziekenbezoek kwamen, bij het afscheid nemen.

Wanneer heb je voor het laatst een complimentje gekregen?
Van mijn buurvrouw gisteren, dat mijn stekjes het zo mooi doen.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Ik lees al jaren niet meer…heb de concentratie niet helaas. 

Wat is het laatste wat je hebt gegeten?
Een schaaltje frambrozen

Met wie heb je het laatste gepraat?
Met mijn (v)echtgenoot.

Van wie kreeg je het laatste smsje en wat stond er in?
Van mijn buurvrouw… een lachende smiley…  Zij appte mij namelijk eerder dat de regen en wind haar bossen Strong Annabels kapot aan het slaan waren en of ik een paar wilde op de vaas, en dat ik dan mocht komen snijden. Waarop ik dus terug geschreven had, dat ik niet uit de voeten kon en dat zij van hart welkom was mijn vazen te vullen, en even later kwam ze dus een aantal brengen… en weer even later kroop Bilbo dus op ons aquarium tussen 2 van mijn vazen met haar bloemen en daar heb ik een foto van gemaakt en naar haar gestuurd via whatsapp.

Welk liedje heb je het laatste (mee)gezongen?
Ik luister al heel lang geen muziek meer, dat lukt gewoonweg niet helaas… gisteren kwam onderstaand nummer voorbij, waar ik heel speciale herinneringen aan heb en die is wel in mijn hoofd blijven hangen, weliswaar de versie met de herinneringen maar toch.

 

41 gedachten over “Voor het laatst

 1. een mooi stukje muziek
  en schitterende blommen , geen wonder dat Bilbo daar wil liggen te pronken
  beetje knuffelen dus en af en toe een traantje , moet allemaal kunnen
  wie weet helpt het alles aan het herstel

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja hè.. .zat in Jeans… in 2015 het laatste jaar van Karel (‘mijn’ Karel dan die in juli dat jaar overleed, en het jaar dat Edwin erin zat en het jaar daarna overleed)

   Vele tranen ja… het moet maar , als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat, het is niet anders

   Geliked door 1 persoon

 2. Stoppen met bloggen zit er hier nog niet meteen in, geen zorgen. Ik ben begonnen in 2006, en plan nog op zijn minst door te gaan tot 2026, een 20-jarig jubileum lijkt me wel wat 🙂
  Leuk dat je het stokje opraapte 🙂
  Niet leuk dat je lichaam zo tegenwringt de laatste tijd. Ik hoop dat het snel weer de goede kant mag opgaan.
  Mmmm frambozen, altijd lekker 🙂

  Geliked door 1 persoon

          1. Dat wat er was is er nog steeds… dit is iets anders…. heel iets anders

           Dat men op de foto’s niks vindt zegt alleen maar dat het niet in mijn gewrichtenstelsel zit… dus nu moet verder gezocht worden maar aangezien ik nogal een witte-jassen-trauma heb is het ‘onderzoeksgebeuren’ niet zo simpel dus inderdaad op naar morgen

           Geliked door 1 persoon

 3. Hoop , is een lichtje maar is het lichtje nu wat zwak? Steek morgen een kaarsje voor je op, en wat de wild blog betreft: met plezier voor je opgezocht maar rustig aan, niks moet , niet alleen je rug, benen, maar ook je vingers moeten het maar weer willen! Beterschap en misschien??
  een andere remedie? xxx liefs.

  Geliked door 1 persoon

 4. @sarurnein…

  Is het ook.

  “wijzer” in de zin van dat bevestigd is wat ik al wist… en dat er niks ‘nieuws’ zit / in ontwikkeling is…. behalve dan progressie in de neerwaartse spiraal van de mobiliteit … kortom, nu met fysio mogelijkheden weer mobieler zien te worden … eens zien of a=daar nieuwe(re) wegen te bewandelen zijn – teim will tell-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.