Midnight Walk Assen 2021

Midnightwalk 2023 was een groot succes

Midnight Walk Afgeblazen ivm Corona!

28 gedachten over “Midnight Walk Assen 2021

  1. ha die Melody
    jammer voor al de liefhebbers van die avond wandeling
    ik laat het wel of niet terecht in het midden

    ka dat fietsje doet het goed hé hihi , maar je ziet het wel , het stopt ook voor mooie dingen , zelfs die in het wild 🙂
    rustige avond groet

    Geliked door 1 persoon

  2. Even offtopic en kan dus na lezen in de prullebak. Ik begreep dat je ook moeite had met het editten van je widgets in de zijkolom. Bij mij werkt het weer. Moest wel een keer op ‘ik snap het’ klikken, maar kon daarna er weer gewoon bij.

    Geliked door 1 persoon

    • hoioi Ximaar….. ik zit hier helemaal verbaasd…. ‘nalezen in de prullebak’… hoezo lezen in de prullebak, en waar dan? WIl je me aub uitleggen wat en waar… want ik wil heeeeeeeeel graag de widget op de oude manier kunnen bewerken…..

      Like

      • Nog even nagekeken. Bij mij werkt het weer vrij normaal in Chrome. (In m’n andere browsers werkt het niet.) Bij de widget verschijnt dan ook een knop om de widget te converteren naar een block-versie, maar daar ga ik dus niet intrappen. 😉

        In Crome kwam gisteren 1x de melding over de nieuwe blockversie met een knop ‘ik snap het’. Daar heb ik op geklikt. Kon daarna voor klassiek kiezen. Nu zie ik die knop niet meer en verschijnen de widgets weer direct aanpasbaar.

        Geliked door 1 persoon

        • Ik werk ook in Chrome, dus wat dat betreft zit ik ‘goed’ 😉

          Verder kan ik niet vinden wat jij schrijft… ik zie de widgets alleen maar in het deel binnen de bewerkingsmogelijkheden die het thema me biedt….
          De pagina die er voorheen was, waarop je alle widgets zag en naar believen wel of niet kon activeren , verslepen , bewerken etc is pleite en daar baal ik dus van…

          Misschien verschilt het per thema? Als ik jouw blog bekijk… zie ik een thema dat niet gratis verkrijgbaar is.. blog jij vermoedelijk ook niet gratis? Zal dat er wellicht ook mee te maken hebben?

          Like

          • Mijn thema was altijd gratis en erg oud. Voor mobiel geeft ie een vereenvoudigde versie en hij doet aan AMP. Ik vind dat prima. Heb het wel op mijn manier aangepast. Is uit 2010: https://wordpress.com/blog/2011/04/21/new-theme-mystique/ Heeft als voordeel dat wordpress er geen bepaalde popupreclames in kan toepassen.

            Een week geleden kon ik totaal niet meer bij m’n widgets komen en in de laatste dagen kwam dat in een paar stappen terug. Kan goed zijn dat het dus thema-afhankelijk is en dat je nog even moet wachten.

            Geliked door 1 persoon

            • Dat vermoedde ik al 😉

              Oh ja dat kan natuurlijk ook nog… wp is altijd bezig het dingen wijzigen en henen en weren… dus ja wie weet, ik hoop dat je gelijk hebt… we gaan het zien… dank je wel tot zover

              Like

    • Ja zeker Edward….. als de motivatie zou kloppen …dan zou ik er geen moeite mee hebben maar die klopt gewoonweg niet … dus ik baal enorm, niet voor mij want ik kon dit jaar toch niet maar wel voor de anderen

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.