Allemaal beestjes

Nou ja Beest-‘jes’? Zeg maar Beest-EN glimlach

Zoals al beschreven komt de Elephant Parade weer naar Emmen en zal het ook deels in Wildlands staan in verband met het 5-jarig jubileum dat Wildlands viert, zoals HIER beschreven staat.

Hierboven staan alle 26 fantjes die ik in 1 afbeelding samenvoegde, zijn dus niet individueel aanklikbaar maar als je HIER klikt, kom je op een pagina waar dat wel kan. Alle 26 olifanten die naar Emmen komen staan daar en door op een afbeelding van een olifantje (zeg maar OLIFANT want ze zijn gemiddels 175cm hoog) te klikken kun je dan zien waar ter wereld dat olifantje al eerder deel uitmaakte van een parade en wanneer dat dan was.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Op de verzanelafbeelding staan 26 afbeeldingen, 10 daarvan stonden vorig jaar oktober ook in Ootmarsum, toen ik met Daphne de Elephant Parade aldaar bezocht zoals ik HIER blogde en in DIT FOTO-ALBUM ook terug te vinden zijn. (als je op de verzamelafbeelding telt van links naar rechts zijn dat:
1=Bayon
2=Beady
4=Cookie Fruity
5=Elefantens Hoveder
9=Festa Encantada Na Costa Da Lagoa
12=I Want To Be Pink And Fluffy Too
14=Lanna Eden
15=Mosaic With Birds
16=Ootmarsum Olifant
22=Three Corners.
De 16 overigen:
3=Blue Belle
6=Elefant By Lita Cabellut
7=Excitement
8=Faux Painting
10=For My Sweet Love Kiss Me
11=Go Mobi
13=Ikeafant
17=Peeping Blue One
18=Psycho Elephant Antropofagico Tropical
19=Rhino
20=Scarlett
21=The Story of Asia
23=Twisted Almond Blossom
24=We Love Mosha Chiang Mai
25=Wildlands Adventure Zoo Map
26=Zooey

Jullie snappen vast wel dat ik, al zolang als ik dit weet, ‘centjes’ sprokkel in een spaarpotje want de ‘grote’ afbeeldingen tonen olifantjes in kleinere formaten met afbeeldingen van Wildlands, minimaal ééntje ervan zal natuurlijk tzt in Assen komen te staan, gelukkig ben ik in november jarig en weet iedereen inmiddels al wat er dit jaar op mijn verlanglijstje staat, in tegenstelling tot andere jaren heb ik dit jaar dus wel wensen met namen, sommige heel welluidend zelfs grijnssss

30 gedachtes over “Allemaal beestjes

 1. Ivonne

  Ha kan dat volgen op Pinterest door die link van jouw.
  Zal een klein olifantje zijn hè,want zo ėéntje van 22cm kost al gauw 109 €;heb ik toch gezien op je foto’s van verleden jaar.
  Groetjes

  Geliked door 1 persoon

    1. Ja is ook zo hoor….

     Ja ik weet het… .het is vreselijk….. ik heb al meermalen zitten denken dat ik je zou komen halen …. hier staat een 2 persoons bed (uiteraard in een schone -poes en hond vrije) kamer maar ik zie jou niet zo snel ergens overnachten … .

     Overigens….midden in Emmen, tegenover de ingang van het park op het plein is een splinternieuw Fletcher Hotel gebouwd… en naar verluidt is de service daar prima . is misschien een optie ? https://www.wildlands.nl/plan-je-bezoek/overnachten/fletcher-hotel

     Like

     1. Drie uur met de auto vind ik pas écht erg. Nee hoor op zich is met de trein goed te doen maar dan wacht ik liever toch het zonder mondkap kan, wie weet . Ik slaap inderdaad liever thuis al zóu een hotel ook kunnen als ik daar in de buurt nog meer plannen zou hebben. Wanneer ben jij van plan weer naar de dierentuin in Emmen te gaan?

      Geliked door 1 persoon

      1. Wanneer OV zonder mondkap kan …. weet ik echt niet….
       Jou ophalen zou ik met alle liefde doen maar dat kan ik nu niet, dat laat mijn lichaam nu niet toe zoals je al wel begrepen zult hebben, en het herstel vergt langer dan dat de parade duurt.

       Ik kan naar het park wanneer ik wil… (als mijn lichaam het toelaat) reserveren moet uiteraard wel maar dat lukt a
       wel

       Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.