Happy Stones #12

Deze editie begin ik met een steen (93)die ik in de vorige editie al klaar had maar niet plaatste.  Ik publiceer de Happy Stones edities zoals jullie wel weten altijd op donderdag en de steen waarom het gaat was een cadeautje voor deze blogster die ik de dag erop zou treffen dus dat het een verrassing moest blijven is dan wel logisch toch? Marion was verrast en blij met mijn verrassing! Dat de dag verder liep zoals die liep en niet zo heel fijn was, al was ik nog zo blij dat het uiteindelijk wel plaatsvond na afzeggingen vanwege mijn gezondheid, en dat ik eindelijk wel Marion in de armen mocht sluiten is al wel bekend want daarover schreef ik al genoeg.

Alle stenen tot dusver kun je zien in het Stenen-Foto-Album  

Deze week kwam ik niet zo zeer toe aan het schilderen want morgen wordt er een nieuwe vloer gelegd op onze benedenetage.
Omdat man ondertussen net zo krakkemikkig is als ik heb ik geregeld dat het gelegd wordt en hij het niet zelf hoeft te doen en vanwege onze gezamenlijke krakkemikkigheid (samen zullen we alles delen noemt men zo iets toch grijnsss) had ik afgelopen weekend een soort van takenlijstje opgesteld zodat we het buffelen én samen én in etappes konden doen.
Nadat ik zaterdag een rustdag had ingepland om bij te komen van vrijdag-Beekse Bergen-Uitje had ik zondag en maandag ingepland om de achter- & voortuin schoon te maken, oftewel onkruid en andere zooi te verwijderen.
Man had zaterdag en zondag nachtdienst dus die lag overdag in bed en daarna begon zijn vakantie zodat hij ook de komende dagen thuis is en op zijn eigen tempo nodige dingen kan doen en daarna bij kan tanken als na vrijdag alles klaar is.
Zoon moet werken, dus schoon heeft geen beschikking over de auto en moet bovendien zelf ook werken dus kunnen ze ons niet helpen.
Dinsdag t/m donderdag waren dan gereserveerd voor het leeghalen van woonkamer – keuken en 2 halletjes en ontdoen van de laminaatvloeren zodat de werklui vrijdag aan de slag kunnen met het leggen van een nieuwe ondervloer en daarop de pvc-vloer. Jullie snappen dus wel dat hieronder maar een zeer laag aantal eigen schepsels staan toch? Gelukkig lieten andere kunstenaars hun handen wel lekker wapperen glimlach, wat ik in dubbele dank aanvaardde natuurlijk!

 

Mijn schepsels deze week -Editie 12-

 

 

Gina’s Schepsels deze week

 

 

Ineke’s Schepsels deze week
“Bloemetje”
“Choco-ijsje”
“Aardbeien-Pistache hoorn”
“poef”

 

 

Belgische Ivonne stuurde mij een foto van haar schepsels met excuses omdat ze het zo druk heeft 😉 komt ze weinig aan steentjes schilderen toe…

14 gedachtes over “Happy Stones #12

 1. Jeane

  De stenen worden steeds mooier. Wat leuk om die groei te zien.
  Heel veel sterkte met het vloerenleggen, ook al wordt het gedaan, het geeft veel extra werk en onrust in huis. Nog even en dan kan je genieten van de nieuwe vloer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel Jeane…. ik denk dat het ook te maken heeft met de stenen,,, en ja oefening baart kunst natuurlijk ook, de ogen wenden aan wat kan in de ruimte die je hebt en de handen wennen aan de manier waarop de stiften werken … en het plezier doet de rest

   Dank je wel, ja die onrust is niet zo mijn ding, ook niet van Vanyar dus tja … maar goed, wat moet dat moet hè

   LIefs xxx

   Like

  1. Goedemorgen Haba… dank je wel… dat die gelukt is, daar was ik zelf ook blij mee want die was bedoeld als cadeau voor iemand die die tekening als symbool op haar blog heeft dus het moest er wel op lijken ook hè

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.