Wat moet dat moet maar #2

Gisteren een smsje én een mail… jawel het kon niet op glimlach….
De woningstoffeerder verwacht in tijdblog 10.00 – 15.00 uur bij u te zijn, wij zouden u graag nadere tijdsbepaling melden maar helaas bla bla bla..
je kent het wel …
En dus zaten wij vanochtend keurig kant en klaar te wachten en gezien eerdere ervaringen, die geen garantie voor de toekomst bieden,
je kent (ook) dat wel….
verwachtingsvol te bekletsen, zullen we een wedje leggen?

Nog geen 10.00 uur, ging de bel… joh????
En ja hoor, een vriendelijke vrolijke dartele jongeman halfweg 30 schat ik, huppelde binnen en in no time hadden we gedrieën de grootste lol en met sloten koffie tussendoor was het 13.30 toen hij klaar was met het leggen van de nieuwe vloer over onze benedenetage van 40 m2.

Met een stoot aan pijnstilling achter de kiezen en braces om, ‘niet lullen maar poetsen’ gingen we aan de slag en inmiddels is het na 5-en en is de boel beneden weer oké op 1 ding na, de verwarming moet zijn jasje nog weer aan.

Heel de dag voorspellingen op regen, dat we niet konden gebruiken natuurlijk want de bank enzo stonden buiten… en nu, nu we op de bank/stoel zitten en de kluspijp aan Maarten hebben gegegeven begint het hemelwater te vallen, het zat ons dus alleszins mee vandaag….
Stiekem knijpen we onszelf af en toe want zoveel mazzel op één dag zijn wij niet gewend…

We zijn 95% afgepeigerd, hebben nog een paar procent over voor de verplichte zaken zoals veestapel verzorgen en zelf onze magen vullen en daarmee is het pot leeg, morgen nieuwe dag, nieuwe kansen….

Fijn weekend iedereen!!!

34 gedachten over “Wat moet dat moet maar #2

    • Ja dat lukte gelukkig wel… het stond voor het grijpen en in de juiste opstelling dus dan kan het vrij snel gaan ook… en ik ben wel zo iemand die in haar hoofd een precies plan heeft… dat werkt altijd goed gelukkig

      gaan we doen.. zwaaaiiiii jullie ook fijn weekend

      Geliked door 1 persoon

  1. Je, klussen is altijd intensiever dan je denkt.
    Gelukkig was er een jonge monteur bij.
    Morgen voel je vandaag wel terug in je rug.
    Wel een mooi resultaat. Hans

    Geliked door 1 persoon

    • Ja ff wel…maar volgens plan en op een bepaald tempo …dan is het wel te doen

      Haha ik zal het doorgeven (hij zegt nu zelf af en toe .. kan ik straks invallen voor sinterklaas en kerstman en een beetje beunen)

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.