Blijdorp Plaatjes Boek

In mei blogde ik HIER over een plaatjesboek dat Blijdorp uitgaf in samenwerking met supermarktketen Jumbo om het park te helpen geld in te zamelen tijdens de moeilijke periode die Corona veroorzaakt(e).
3 juni kreeg ik via Anja’s dominosteentje Jeane het boek op de mat en kon het sparen van de plakplaatjes beginnen… 67 filialen rondom Blijdorp deden aan de actie mee en zoals bekend woon ik daar totaal niet in de buurt dus de kans dat ik die plaatjes bij de boodschappen kon verkrijgen was nihil, dus hoopte ik op bereidwillige mensen en die vond ik dan ook via marktplaats en facebook en twitter en werd er naarstig geruild tegen postzegels als vergoeding en op 15 juni had ik het laatste plaatje, tot mijn verbijstering moet ik eerlijk bekennen, al binnen en maakte het mijn album compleet.

Zojuist las ik op Twitter het volgende:
De afgelopen maanden hebben jullie en andere Jumbo-klanten fanatiek Blijdorp-plaatjes gespaard en geruild om het Diergaarde Blijdorp plakboek vol te krijgen. Hiermee heeft De Jumbo maar liefst €180.259,- opgehaald om Diergaarde Blijdorp een steuntje in de rug te geven.
Nou is dat mooi of is dat mooi!!

8 gedachtes over “Blijdorp Plaatjes Boek

    1. Ja toch….. niet iedereen, ik trof ook iemand die mij voor rotte vis uitmaakte en mij in de mail verrot schold ettelijke keren omdat mijn post niet bij haar aankwam met een paar plaatjes… maar oké dat zij dan maar zo

      xxx liefsss

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.