Sinterklaas 2021

Vannacht droomde ik dat ik achter de feiten aanliep, wat zeg ik?, liep?, ik holde, holde me suf, het zweet vloog alle kanten op en ik haalde het maar niet al hoe hard ik ook holde…tot ik wakker werd en me realiseerde, met een diepe zucht van opluchting dat het slechts een droom was en ik nog alle tijd had… Om te voorkomen dat mijn droom dus uitkomt nu orde op zaken stellen en de blogs klaar maken en hier melding maken van de feiten waarover ik droomde.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Al een paar jaar organiseerde ik een Sinterklaas-Bloggers-Surprise-Feest en dat hoop ik ook dit jaar weer te mogen doen! Het idee om een ander te surprisen met Sinterklaas is iedere keer weer ‘leuker dan verwacht’ gebleken en de reacties van de deelnemers waren er dan ook naar.
Onder het mom van; niets moet alles mag kun je het invullen zoals je zelf wilt. Of je nou iets koopt, iets maakt, wel of niet van een gedicht voorziet, wat ook maar, het maakt niet uit… het gaat erom dat je een blogger verrast op 5 december met een Sinterklaas-Surprise. Het is wel handig dat je het tijdig verstuurt zodat de ontvanger het op 5 december kan uitpakken… oh enne dat het door de brievenbus past is natuurlijk ook wel handig voor je eigen beurs maar oké dat zijn mijn zaken dan weer niet grijns.
Als je (weer) mee wilt doen mail mij  dan je naam en adres gegevens op melodymusic62@gmail.com  zodat ik tzt met mijn (v)echtgenoot weer de lootjes kan trekken om gever aan ontvanger te koppelen zoals we vorig jaar ook deden (zie HIER) .

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Zoals elk jaar wil ik ook dit jaar natuurlijk weer het Sinterklaas-Spel voor Bloggers gaan spelen maar ja in mijn eentje is dat natuurlijk saai, sterker nog, zo saai zelfs dat mijn schoentje zich niet eens een millimeter zal verplaatsen. glimlach.
Schoeisel is nou eenmaal gemaakt om in te wandelen, of niet dan, en het is het gezelligst als je dat samen doet, des te meer zielen des te meer vreugd toch? Dus, bij deze nodig ik jou van harte uit morgen over 7 weken met, nu-nog-geen-idee-hoeveel, het Sinterklaas-Spel-Pad op te stappen en te gaan bewandelen met mij…in wat je aan de voeten hebt die dag, dé schoen die jij hier zet

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Ik zal in de zijkolom een lijstje plaatsen van deelnemers aan beide Sinterklaas-Spellen

18 gedachten over “Sinterklaas 2021

 1. Mijn schoen staat er al en ik ga ook meedoen met het surprise spel. Je kunt de trekking óók laten doen door : lootjestrekken .nl dan kun je zelf óók meedoen. Is een mailtje sturen nodig of is deze melding genoeg. 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Heel fijn… dank je wel. Ik ga je erbij zetten.

   Het lootjes trekken doen we weer gezellig zelf, Joop zei laatst al… moet ik al weer briefjes vouwen 😉

   Dit is oké hoor, ik heb jouw adres vast nog wel ergens denk ik 🙂

   Like

  1. Fijn te lezen.. en ja die spanning heb ik ook wel hoor.

   Ben zelf ook volop bezig natuurlijk met de voorbereiding van de spelletjes…. mijn faalangst speelt op en bij 10 spelletjes ligt die kans natuurlijk voor de hand

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.