Beterschap voor Karel

Update vanuit de ziekenboeg

Het gaat vandaag ietsjes beter…

“de beste dag sinds vrijdag” kreeg ik te lezen. “saturatie ook al de hele dag goed”.
De fietsende -wandelende vaak ook- zwerver ligt echter nog wel in het witte bed in een Hilversums hotel maar hij heeft zijn 1-persoonssuite inmiddels ingeruild voor een 3-persoonskamer.

Ik weet dat er al een paar kaartjes onderweg zijn… voor degenen die dat nog willen doen maar niet over een adres beschikken… dat is er nu:  post mag naar:

Dhr. K. Van der Velden (Afd. A2)
Tergooi Medisch Centrum locatie Hilversum
Van Riebeeckweg 212
1213  XZ Hilversum

 

Vanaf hier wensen wij hem natuurlijk spoedige beterschap, dat ie maar snel weer op én in de benen mag, wandelend en fietsend, zwervend door het land met fiets en camera in de hand!

30 gedachten over “Beterschap voor Karel

 1. Ondanks alles klinkt het beter! Fijn dat jij zo voor mensen opkomt. Hopelijk herstelt hij snel, maar wellicht duurt het nog even tegen de vroegere energie er terug is, wat een ontzettend vies beestje toch. En de varianten blijven overal opduiken…..

  Geliked door 2 people

  1. Het is ook beter omdat het een verschil in de plus is maar dat is het dan ook …
   (als je in het ziekenhuis ligt, voel je je al snel alleen en van puntjepuntje verlaten weet ik maar al te goed, dus ik weet ook hoe goed een beetje aandacht dan doet, daarom doe ik het dus ook en omdat ik het hem gun uiteraard)
   Ja inderdaad dat hoop ik ook maar zijn voorgeschiedenis (longen) zal die genezing niet bespoedigen
   Jah klopt…corona is knap ellendig … en je ziet, hoe het je toch nog kan pakken ondanks vaccinatie en zorgzaak omgaan met alle regels etc

   Passen jullie ook op aub !!

   Like

 2. Fijn , goed om hem te zien, de man met de fiets en bloemetjes kiekjes is weliswaar geveld, maar doet er nog toe. Beterschap en ik raad maar zo dat zijn schoen niet leeg zal blijven. xxxliefs.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nee ik speel niet voor Sint
  gaat al weer ietje beter , vanochtend bij 1 van de testen, bloedsuikerwaarde 6.7 wat goed is , zal zal de dag wel meer testen geven
  Ik ontving 2 2 schitterende kaarten, of ik die via format mobiel ka laten, zien

  Geliked door 1 persoon

 4. Hopelijk komt goed met Karel. Het nogal wat hij hebt. Klinkt niet zo goed. Ik had al begrepen dat ietsje beter gaat met Karel. Ik wens Karel heel veel sterkte toe! Sorry dat ik nu pas reageren. Gisteren was drukke dag geweest in zk. Groetjes van ons.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat hoop ik ( en vele anderen) met jullie mee … Ja het gaat ietsjes beter… duurt lang hè Corona… en tja bij een longpatiënt grijpt het natuurlijk erger in

   Geen verontschuldigingen hoor… nergens voor nodig…. iedereen doet wat hij kan… en niemand kan ijzer met handen breken…. Dat jullie meeleven vind ik hartstikke lief en ik weet zeker dat Karel dat ook doet.

   GRoetjes terug

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.