Happy Stones #23

Mijn verjaardag vieren…
Dat doe ik al sinds jaar en dag met een paar mensen in mijn 2e thuis of een ander dierenpark. De mensen die er dan bij zijn hangt af van hun werkrooster.
Vorig jaar was ik ‘alleen’ met Daniëlle in mijn 2e thuis want Herman lag met griep in bed en Daphne en Anita & Niels moesten werken en met de anderen had ik andere afspraken gemaakt, verspreiding ivm corona weet je nog wel.
Dit jaar had ik dat wederom zo gepland doch het liep anders, enerzijds strooide Corona weer roet over mijn verjaardagstaart en anderzijds besloot ik mijn verstand te gehoorzamen en mijn hart op het 2e spoor te zetten want mijn huidige conditie in combinatie met de weersomstandigheden/-voorspellingen en de huidige risico’s ivm corona waren gewoon ‘net ff te link’ en ik had geen zin in een boete, geen mentale noch een fysieke.

En zo vierde ik mijn verjaardag dus thuis.

Manlief haalde Daphne aan het eind van de ochtend uit Emmen samen met 4-voeter Mika en zoon zou ’s avonds laat na werk haar hier dan weer vandaan halen. (Mika blijft hier 2 weken want de jeugd gaat de keuken uitbreken en de nieuwe, die na een paar dagen geleverd gaat worden, dan weer terug plaatsen. Daarbij is een heen & weer dribbelende hond te lastig, slecht voor de jeugd en nog meer vor het dier! Ganewedusniedoenniehe!!)

Het was slecht weer op mijn verjaardag dus bleven we lekker binnen en terwijl we Netflixten, en met divers lekkers onze magen vulden, lieten we onze handen wapperen met als resultaat een mooie oogst voor ons allebei:

Daphne is al een beetje in kerstsfeer… ik nog niet, ben daar elk jaar heel koppig in. Eérst Sinterklaas en dáárna pas kerst… maar goed, een klein strijkje over mijn hart dan maar om haar een plezier te doen terwijl we samen bezig waren, Rudolph mocht alvast ook wel komen logeren glimlach

Daphne’s creaties Editie 23

 

Mijn creaties Editie 23

30 gedachten over “Happy Stones #23

 1. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Rot weer buiten. Leuk dat jullie steentjes verven. Heel leuk gedaan met feestdagen. Lijkt me hoop werk aan. Sint staat leuk erop. Zwarte piet ook. En de rest ook. Er regen bij ons al dagen. Er komen nog meer dagen eraan Pfff…

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank jullie wel …. Ik ben tegelijk met Ferry jarig 😉

   Het is geen leuk weer buiten nee… althans de afgelopen dagen niet, nu op dit moment schijnt de zon wel maar het is wel koud en ook niet echt droog.

   Dank je wel… het is leuk om te doen inderdaad.

   Het is herfst/winter dus ja we kunnen wel nog behoorlijk wat verwachten, lekker binnenblijven maar 😉

   Like

  1. Mogguh Karel… momenteel schijnt hier de zon maar is het koud en ook nattig.. het oogt wel beloftevol in de zin van dat we nog wel het eea aan nattigheid krijgen…. (hopelijk niet als ik met het vee buiten ben)
   Ja die wel 😉 beter dan ik

   Geliked door 1 persoon

 2. En danb vergeet ik je nog helemaal te feliciteren, wijt het maar aan de drukte. ;-( Maar bij deze dus toch alsnog van harte gefeliciteerd. En het werd dan toch een mooie dag met ook nog al deze mooie toegiften.

  Geliked door 1 persoon

  1. Zo is het maar net….. we hebben ons prima vermaakt , als alternatief werkt het perfect

   Dank je wel… .

   ben je op de hoogte gesteld van alle kaart-acties??

   xxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.