Sinterklaas op laatste dagen

Ja nou ja niet letterlijk natuurlijk, ik bedoel alleen editie 2021!

Spel 8 is zelfs al weer gespeeld door menig deelnemer…

Zoals ik al HIER al meldde viel deelnemer Karel helaas uit, zowel voor de 19e editie van Het Sinterklaas-Spel in Blogland op http://sinterpieterklaas.wordpress.com als voor de 3e editie van Het Surprise Spel en ligt hij nog steeds in het ziekenhuis, waar het helaas nog steeds minder goed dan gehoopt, gaat. Onze beterschapswensen worden in dank ontvangen en zijn nog steeds nodig!

Bij een andere deelnemer, een jonge moeder met 2 meiden… viel gisterenavond ongewenst bezoek door de deur. Haar echtgenoot is positief getest op corona dus zij zit met haar hele gezin dan ook in quarantaine. Lieve Marloes ook vanaf hier Beterschap voor Danny en sterkte voor jullie allen, knuffel natuurlijk voor Lisca & Ninthe want dat kan gelukkig zonder enig risico op besmetting!

Het Surprise Spel, de 3e editie, ik noemde het al…
De berichtjes druppelen al binnen bij mij… ook ontving ik al filmpjes van mensen die volledig in de voorpret zitten, volop aan het knutselen a la Hetty Heiting, “een kloddertje hier en een kloddertje daar” maar dan anders, papier en schaar. –Ja ik ben me bewust dat die regel wartaal is maar dat moet maar want ik wil natuurlijk niets verklappen, niet van de gevers noch van de ontvangers.

Het zijn spannende dagen voor heftig kloppende kinderharten, zowel in als buiten blogland…
Nog even volhouden allemaal!
Nog 2 dagen puzzelen en/of afwachten!
Dan weten we wie de winnaars zijn.
Dan weten we wie voor de deur dan wel op de mat mogen gaan liggen om de Post-Piet op te wachten en hem/haar hartelijk te ontvangen en/of tegemoet te rennen in alle ongeduld.
Dan mogen allen die een pakje ontva(i)ngen e.i.n.d.e.l.i.j.k. hun ongeduld loslaten en het ingepakte verlossen om te ontdekken wat Sint hen schonk…

Rest wel de vraag: Wie is het meest benieuwd?
De schenker? – De ontvanger? – Offf misschien tóch ik??? glimlach

20 reacties op ‘Sinterklaas op laatste dagen

  1. rietepietz

    Dat zijn niet de surprises waar je blij van zal worden. Hopen dat het mevalt, meer kun je niet doen. Ja we zijn natuurlijk altijd benieuwd naar allebei, Dat is een en/en situatie die niemand schade doet. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.