Vriendjes gezocht

Dat ik al jaren AAP steun is onderhand wel bekend…
Niet voor niets roep ik met enige regelmaat op tot steun in welke vorm dan ook, zij het om artikelen, zij het om donateurschap, zij het om eenmalige bijdrages, alles is niet alleen heel hartelijk welkom maar ook (helaas nóg steeds) zó bitter-bitter nodig.
Dat blijkt ook nu weer uit het verhaal van Zwarte Panter Bono.
Op dit moment haalt AAP een zwarte luipaard op in Riga, Letland. Bono, een mannetje van ongeveer anderhalf jaar oud, werd onlangs in beslag genomen door de lokale autoriteiten.
(-ivm Corona-reisbeperkingen tijdelijk opgevangen in  Zoo Riga-)
Hij zat opgesloten in een appartementencomplex nadat hij door zijn eigenaar als “huisdier” werd aangeschaft, zijn leven speelde zich af tussen vier muren, een vreselijk bestaan voor een luipaard! Bono was in slechte conditie, hij was véél te zwaar en bleek bovendien te zijn beroofd van zijn klauwen, een zeer pijnlijke en illegale procedure, waarbij de punten van alle tenen worden geamputeerd.  Zijn reis naar een beter leven staat op het punt van beginnen! We verwachten maandag aan te komen bij AAP Primadomus, ons opvangcentrum in Spanje. Daar kan Bono verder uitrusten en gaan wij aan de slag met zijn herstel.

· ·

Het is dus nog steeds nodig dat er aandacht gevraagd blijft worden voor deze mensen die zó blijven knokken voor het verbeteren van leefomstandigheden…. en niet te vergeten, het redden van … dieren in nood.

Bij Stichting AAP zorgen we voor honderden dieren die vaak gered zijn uit afschuwelijke situaties. Sommige dieren zijn voor altijd beschadigd door hun verleden. Zij hebben blijvend extra zorg en liefde nodig. Jij kunt daarbij helpen. Word nú vriend van de kwetsbare Govani of de blinde Wilma en geef voor zorg en liefde.

Kijk op https://www.aap.nl/vriend voor meer informatie en/of volg ons via http://www.facebook.com/stichtingaap en http://www.twitter.com/stichting_aap

Éénmalig een gift doen wordt natuurlijk evenzo gewaardeerd want vele kleintjes maken ook een grote, dus zijn natuurlijk ook hartstikke welkom!
Klikken maar en volg de stappen!!

8 gedachten over “Vriendjes gezocht

Voeg uw reactie toe

 1. Bono is een voorbeeld van wat veel dieren overkomt.
  Wilde dieren zijn geen huisdieren, maar dan verminkt men gewoon een dier.
  Hopelijk wordt de mens ooit wijzer. Hans

  Geliked door 1 persoon

  1. Mij verbaast niks meer , al jaren niet… helaas!
   Men noemt het dier ‘beest’ maar het echte beest is en blijft de mens… En ja ik hoop dat jouw hoop ooit uitkomt maar ik betwijfel ten zeerste dat dat ooit gaat gebeuren, laat staan dat wij dat zullen gaan beleven…. het is een schimmige wereld waarin veel geld omgaat en geld is macht… dat daar levende wezens voor moeten lijden telt voor velen niet

   Like

 2. Wat is Bono een prachtig dier. Vreselijk dat de mens zo’n mooi dier uit zijn leefgebied haalt.
  Macht brengt vaak veel kwaads met zich mee, terwijl men in zo’n positie zoveel goeds zou kunnen doen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja nou hè!

   Absoluut… en dat gebeurt wereldwijd hè… en nu gaat het om een zwarte panter … maar dit geldt natuurlijk ook voor eendier dat de meeste mensen lelijk vinden…. een hyena bijv…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: