Mingalar OO – 30

Op 1 maart 1992 werd er voor het eerst een olifantje geboren in Emmen: Mingalar Oo.

 

Deze verjaardag wil men volgende week graag vieren en daarvoor vraagt Wildlands iedereen om hulp: “Heb jij een mooie foto of krantenartikel van deze eerstgeboren olifant in Emmen? Breng deze dan op dinsdag 1 maart aanstaande langs in WILDLANDS: zij verzamelen alle ingebrachte foto’s op het terras van Rimbula Restaurant, bij de souvenirshop.
Daar plakken ze de etalage vol met de afbeeldingen van de jarige! Ben jij niet in de gelegenheid om dinsdag 1 maart je foto persoonlijk langs te brengen, maar wil je wel helpen aan de collage? Stuur deze dan voor zondag 27 februari 20.00 uur in via een email aan communicatie@wildlands.nl onder vermelding van “Mingalar Oo 30 jaar” Lees ook meer op https://www.wildlands.nl/olifant-mingalar-oo-viert-30e-verjaardag-in-wildlands

 

Ik herinner het me nog wel natuurlijk… maar in die tijd ging ik niet zo vaak want ik werkte fulltime en had kleine kinderen en had vele vrijwilligers-petten aan de kapstok hangen waarvan er telkens wel 1 op mijn hoofd geplakt zat. Toentertijd fotografeerde ik ook nauwelijks, als ik al iets kiekte was het in diavorm dus nee in die zin heeft Wildlands niets aan mij maar ja wie weet wie hier allemaal mee leest zonder dat ik het weet. De oproep deel ik uiteraard wel graag, niet geschoten is immers altijd mis.

 

Heb én hou het goed  

4 gedachten over “Mingalar OO – 30

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: