Alexandras hart voor “muziek”

Alexandra Mezinova… een naam die weinigen, wellicht is ‘niemand’ een beter woord, van ons iets zal zeggen.  In Oekraïne kent bijna niemand haar niet, zij het niet vanuit haar ‘voormalig’ leven dan is het wel uit haar huidig leven want onder de naam Sirius leidt zij een dierenopvang waar zo’n 3000 dieren gehuisvest worden.

Ik noemde al wel vaker de naam van Karen Soeters, een Nederlandse dame die heel haar zielig en zaligheid legt in het verbeteren van leefomstandigheden voor dieren, niet alleen in Nederland. Vooral haar strijd tegen broodfokkers is eentje van lange adem die ik al meermalen heb benoemd, maar ook bijv. haar strijd tegen hoe er op slachterijen met dieren wordt omgegaan is er eentje en zo zijn er velen meer.

Op haar blog schreef Karen ook over Alexandra na haar bezoek en nu natuurlijk over de zorgen die zij zich maakt gezien de situatie aldaar momenteel.  Op de BLOG van Karen staat een heel verhaal over hoe de situatie in die opvang in Kiev is nu, dat ga ik hier niet herhalen. Ook kun je op Karens blog een ‘doneer-actie’ vinden als je je daartoe geroepen voelt.

 

Wij halen zelf al 38 jaar dieren uit asielen en nemen ‘brood uit onze mond’ indien nodig om voor ze te zorgen, ik promoot ook altijd asieldieren boven fokkers. Heb zelf jaren als vrijwilligers bij de dierenbescherming en op de dierenambulance gezeten.

De idioterie van een despoot die alle besef van realiteit kwijt is… die iets is begonnen waar niemand iets winnen kan, waaruit slechts verliezers zullen ‘opstaan’. Ik wens jullie allen van harte de liefde én trouw van een dier toe! Ik ken het en weet wat het is, zou het voor alle geld ter wereld niet willen missen.

 

Heb én hou het goed  

6 reacties op ‘Alexandras hart voor “muziek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.