Wildlands Podcasts #3

Tot mijn schande ontdekte ik zopas dat ik iets compleet vergeten was, van mijn 2e thuis nog wel, foei Ko, dikke dikke foei!!

Podcasts zijn écht niet mijn ding. Ik was ook niet van plan daar ooit mee te beginnen tot dat ik ontdekte dat Wildlands dus gestart was met “van AAP tot ZEBRA” … een 2-wekelijkse podcast van een half uur. Het gaat om een mij heel dierbare plek dus dat moet ik er dan maar voor over hebben want mijn nieuwsgierigheid is groot genoeg om geen nieuws te willen missen. Ik beluisterde die eerste, ik vind het nog steeds niks maar uiteindelijk overleefde ik het en zuchtte diep toen het afgelopen was en ik wist dat ik weer nieuws niet gemist had. En toen? Toen vergat ik het weer, niet 1x maar 2x zelfs.

Tot aan zojuist dus. Ik me realiseerde dat er gisteren weer eentje uitgekomen was, nr. 3 … ieks ik ‘moest’ dus 2 luisteren, want ja ik bén nieuwsgierig, zo wie zo, dus zéker als het om mijn 2e thuis gaat, ik wil alles weten, simpel.

En ja ik ben wel een soort van ‘horder’ , ik hou er van om dingen bij elkaar te hebben en houden dus ik zocht de 3 op en zette ze bij elkaar zodat ik ze voortaan ook makkelijk terug kan vinden, ze staan onderin mijn blog in de footerwidgets, gelinkt ook en zullen dus de komende tijd aangevuld worden.

Voor nu zijn het er nog maar 3 dus zet ik ze hier even op een rijtje voor degenen die ze willen luisteren want ik weet dat er mensen zijn die er wel dol op zijn…

1)  9 februari 2022:
2)  23 februari 2022:
3)  9 maart 2022:

 

 

Heb én hou het goed  

2 gedachten over “Wildlands Podcasts #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.