“Gedemilitariseerd & Gedenazificeerd”

Dat zijn de termen waarmee Putler zijn acties rechtvaardigt en ….”ritst nu mond dicht om het netjes te houden”

Hoe dat er in beeld uitziet?

Nou zo:

De resultaten van een van de laatste Ecopark bommen. Tot voor kort was dit de weg die gebruikt werd om dieren te evacueren. Een zebra omheining vlakbij. Gelukkig zijn ze er niet meer, we hebben ze eruit kunnen halen. De omstandigheden waaronder ons reddingsteam moet werken zijn vrij hard. Maar totdat ons doel – alle dieren eruit halen – niet bereikt is, stoppen we niet. Veel gedaan maar nog lang niet klaar.

 

En ook zo:

Nog een “strategisch militair object” Feldman Ecopark, “gedemilitariseerd” door indringers. Dit is de stal van ons paardensportcomplex dat nog niet zo lang geleden is gebouwd. Gelukkig zijn alle bewoners – paarden van verschillende rassen – tijdig geëvacueerd, ze zijn veilig. Alleen de infrastructuur van het paardensportcomplex is ernstig beschadigd. Het is ook zeer beledigend voor de inzet en middelen die erin geïnvesteerd worden, maar het kan worden rechtgezet – na de overwinning gaan we zeker alles opnieuw opbouwen en nog beter maken!

 

En zo:

Goed nieuws voor de vakantie. De evacuatie van dieren uit het Feldman Ecopark gaat door op weekdagen en weekenden. Een ander gered dier is een witte tijger. Hij heeft wat ongemak moeten doorstaan, en onze redders hebben goed werk geleverd, zodat het dier nu veilig is en klaar is om zich bij zijn eerder opgevangen familieleden te voegen. We blijven werken tot ons laatste huisdier de “grijze zone” verlaat!

 

klik op foto voor groter formaat

Het Feldman EcoParc in Charkov  is 1 van de locaties waar nog steeds veel geweld plaatsvindt, men werkt nog steeds met alle mogelijke middelen om dieren te redden, helpen te overleden. Niet alleen dieren maar ook mensen want de mensen rondom het park helpen elkaar ook te overleven. Het is bewonderenswaardig, meer dan, hoe ze elkaar helpen en moedig overeind blijven.

 

Ohja… Nog even aanvullend én goed nieuws….
Ik schreef toch al eerder over dieren die uit Oekraïne gehaald werden door Stg. Leeuw? Tijgerin Shanti verkeerde helaas in te slechte conditie en moest ingeslapen worden maar de andere 3 dieren, leeuwen Dembé en Max en tijgerwelp Radjah knappen langzamerhand op. Na de verhuizing van de dieren naar Zuid-Afrika konden ook Radjah en Max afgelopen weekend uit quarantaine. Dembé was was al iets eerder uit quarantaine en geniet ondertussen al van zijn buitenverblijf. Vooraf zijn ze eerst door de dierenarts nagekeken. Alle drie zien er goed uit en hebben gelukkig hun tanden en nagels nog. Bij Radjah zit er nu een raamwerk voor zijn luik, waardoor hij alvast naar buiten kan kijken en kan wennen aan de geuren en geluiden. Dit raamwerk komt ook bij Max. Beide spelen binnen volop met kartonnen dozen en ballen en zijn op hun gemak. Radjah en Max kunnen waarschijnlijk ook binnenkort lekker naar buiten.

 

 

Heb én hou het goed  

8 gedachten over ““Gedemilitariseerd & Gedenazificeerd”

 1. Pff, noch mens noch dier is veilig. Met de nodige technologie is het mogelijk heel precies te bombarderen, dus kwade opzet! dat maakt me zo verdrietig, alles wat wil vluchten moet worden tegen gehouden. xxxliefs

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja helaas… natuurlijk is het kwade opzet, dat was het vanaf dag 1, al sinds die persoon de weg naar de macht inzette … hij offert alles op voor zijn eigen eer en wie hem niet prijs zal eraan ten onder gaan maakt hem niet uit wie die ander is

   Like

 2. Weerzinwekkend wat één psychopaat kan uitrichten vanwege landje-pik. Over zinloos geweld gesproken. En dan al die gepropageerde leugens.
  Goed om.te blijven zien dat er overal mensen zijn en blijven die zonder eigen gewin wel het goede doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.