1000 Vragen aan Jezelf #83

 

Bij Satur9 kwam ik het tegen..

.

St@@rtje startte met mij

&

2 juni 2021 startte Vonnie ook

 

Ik startte 5 oktober 2020 HIER  

Deel #83 kent de volgende 10 vragen:
(geen idee welke vragen er nog komen maar de kans is aannemelijk dat de antwoorden de komende tijd beïnvloed worden door de oorlog in Oekraïne)


821. Hoe groen zijn jouw vingers?
– – – Niet, ik ben blanke europeaanse.

822. Voel je je thuis op een camping?
– – –  Nee

823. Vind je het belangrijk wat andere mensen van je denken?
– – – Nee.

824. Wat is je favoriete quote?
– – – Volg je hart want dat klopt

825. Ga je graag naar rommelmarkten?
– – –  Ja

826. Ga je altijd als eerste een lege dansvloer op?
– – – Nee.

827. Wat is de laatste musical die je hebt gezien?
– – –  Lion King

828. Hoeveel kuilen en heuvels zitten er in jouw levenspad?
– – –  Kan het ook nog uit iets anders bestaan dan?

829. Wanneer heb je voor het laatst iets met een groep gezongen?
– – – Ziekenhuis kerst-kerkdienst 2018

830. Waar maak je je op dit moment zorgen over?
– – –  Nergens over, zorgen moet je doen niet maken.

Heb én hou het goed  

36 gedachten over “1000 Vragen aan Jezelf #83

  1. Goede morgen Melody ik ben het met de meeste antwoorden van jou eens, maar ik voel me wel thuis op een camping. We hebben vroeger heel wat jaren met de tent gekampeerd, (caravans e.d. vonden wij veel te luxe en niet echt kamperen 😉 . ) Op een camping moeten wel genoeg, schone, goede sanitaire voorzieningen zijn want dat vind ik belangrijk. Maar in een tent slapen en de frisse lucht ruiken, de regen desnoods op het tentdoek horen tikken, helemaal in de natuur, daar heb ik altijd van genoten. Maar gelukkig is iedereen anders. Ik wens je een fijne maandag toe.

    Geliked door 1 persoon

    • Goedemorgen Haba … ik heb campingherinneringen als kind .. en uit verkeringstijd met mijn nu echtgenoot… hij vond het toen ook 100x niks dus hebben we het niet voortgezet 😉 Ieder zijn ding. Heerlijk voor hen die het wel prachtig om te doen vinden, van mij mogen ze, zolang ik maar niet mee hoef. Dus ja wat jij zegt…

      Dank je wel, jij ook.

      Like

  2. Rommelmarkten ben ik niet zo weg van. Ik hou meer natuur te lopen. Rust…. Sommige vragen ben ik ook met jou eens. Sommige vragen zoals dansen en musical hebben wij nooit gedaan. Wij maken wel zorgen. F…. natuurlijk. Ik wens jou mooie zonnige dag toe!

    Geliked door 1 persoon

    • Om te moeten kiezen, kies ik ook voor natuur .. maar ik vind het ook heerlijk om af en toe op rommelmarkten te lopen om te kijken of ik iets vind dat bij mijn verzamelingen pas.

      Naar een theater gaan is ook een soort van hobby … zo heeft ieder zijn eigen voorkeur.

      Zorgen maken…is op zich ook logisch… is een emotie. Ik kan dat zelf loskoppelen en omkeren naar meeleven om te voorkomen dat ik er anders te diep in mee ga en daar heeft die ander niks aan, en ik zelf al helemaal niet.

      Like

  3. Toen de kinderen nog klein waren en meegingen camperen was voor mij de zee en camping de ideale vakantieplek…de kinderen de deur uit…de sleurhut ook en hebben die ingeruild voor griekenland (vlieg)vakanties…heerlijk 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Ik hoorde op het nieuws dat dat steeds moeilijker wordt omdat steeds meer eigenaren overgaan tot opheffen van trekplekken om die in te ruilen voor vaste plekken en het plaatsen van chalets etc … dus ik hoop en wens jullie van harte toe dat jullie daar niet tegen aan zullen lopen.

      Like

  4. Goh, voor jouw doen best korte antwoorden , maar daar leende de vragen zich ook wel voor . Zoals bijv. de camping, dat vind je leuk of niet, ik deel je mening, voel me er niet thuis. 😉

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.