Karoi & Kaidi + baby

Op 5 januari schreef ik HIER over hoe Hyeanadame Kaidi in Blijdorp, nadat zij al weer een tijdje alleen had geleefd, een partner kreeg uit Singapore via Zoo Antwerpen en dat die man luisterde naar de naam Karoi, die 13 december gearriveerd was. De introductie verliep goed en al snel was er hoop op 18+-plezier tussen die twee.  Nou dat was al snel een uitgemaakte zaak… want een paar dagen geleden beviel Kaidi… en plaatste Blijdorp het volgende nieuws:
De nieuwe hyenaman Karoi en ons vrouwtje Kaidi hadden al snel een klik. Na een korte introductieperiode is er nu al een jong gespot in het nest. Moeder heeft zelf een hol gegraven in de achterzijde van een heuvel. Het jong ligt hier lekker beschut en wordt goed door haar verzorgd. Verzorger Stefan maakte dit filmpje.

Vandaag (wellicht ten tijde dat jij dit leest) loop ik met Daphne & Cincia in Blijdorp dus hopelijk kan ik vanavond (of morgen) de kleine aan jullie voorstellen via foto’s van mezelf, of van Daphne of kunnen jullie het jong zien op foto’s van Cincia op haar spiksplinternieuwe blog die je HIER kunt vinden.

Kortom – – – > Wordt Vervolgd!

 

Heb én hou het goed  

16 gedachten over “Karoi & Kaidi + baby

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: