Bingooooooooooo

Dacht ik toch mooi er bij langs te glijden… (zoals wij Groningers dat zeggen) wat zoiets betekent als dat je je ‘deels aanpast’ en ‘het’ je dan niet overkomt.
Met ‘deels aanpassen’ bedoel ik dan: dus niet
a-overdreven in de ellebogen hoesten/niezen (ben me daar gek, weet je wat wasmiddel, stroom, water etc kost? Om nog maar te zwijgen van hoe zeer je voor schut loopt met vieze mouwen in je kleding?)
b- handen stuk wassen
c- bij elke keer dat je de deur uit moet testen
d- talrijke andere (on)zinnige ongein die de ‘wetenschappers’ verzonnen hebben
Met ‘het’ bedoel ik dan: Corona

Toen kwam de verjaardag van mijn schoon… die wilde ze graag vieren in Artis, dus dat deden we dan ook, vandaag precies een week geleden. Gezellig met Karin en Karel, het was een heerlijke en reuzegezellige dag zoals Karel HIER beschreef en ik zelf dat HIER deed.
De volgende dag was ondergetekende enorm vermoeid, niks bijzonders want heej, ik ben weer aan het lopen, de scoot blijft in de auto dus dat mag dan toch ook?  Hmmmmmm
Nouhou neehee niet helemaal, ik voelde me brak, er kwam een goederentrein aan en die bleef maar denderen, heen en weer, heen en weer, het leek wel drs. P.

Tot op heden had ik dus ook nog nooit geprobeerd een gat in mijn frontale hersenkwab te prikken (dan wel laten prikken) want ‘ik gleed er mooi bij langs’.

Vandaag zouden we dan naar Emmen voor een bbq-en met de jeugd en wat vrienden van hen om de verjaardag van Daphne thuis te vieren. Aangezien ik het niet op mijn geweten wilde hebben dat ik daar ‘iets’ zou achterlaten, te meer natuurlijk ook daar ik weet dat die jongelui te midden van veel andere mensen verkeren op hun werk, besloot ik het zekere voor het onzekere te nemen. Ik dacht echt zelf een stevige griep te hebben maar de test wees toch echt iets anders uit…

Kortom, ik ben er niet bij langs gegleden, ik ben er voluit in uitgegleden!
Ik hoor nu ook bij de club. jippikajeeee bingooooooooooooo

Heb én hou het goed  

40 gedachten over “Bingooooooooooo

Voeg uw reactie toe

 1. dus toch dat virusje opgelopen tijdens het lopen , want de scoot deed niet mee
  ik wens je een snel en volledig herstel , niet die gekkigheid uithalen als ik deed toen ik het had hoor , denk er om

  Geliked door 1 persoon

 2. Niemand ontkomt er aan,hier reeds gehad in januarie.De schipper heeft er geen naweeën van gelukkig.Ik zelf had weinig last maar toch nog wel naweeën.Dus neem de tijd,beterschap gewenst.

  Geliked door 1 persoon

  1. Neuh, dat blijkt wel.
   Man hier heeft het (nog) niet gehad … en ik ben aan t opknappen na 5 dagen brak, we gaan ’t zien…… Gelukkig ‘moet’ ik niks meer, dat scheelt.
   Dank je wel.

   Like

 3. Zolang de symptomen niet ernstig zijn is het niet zo’n ramp. Heb je lekker nieuwe antistoffen zonder booster. En nu maar hopen dat je het niét al onder de leden had in Artis want…. Karel was ook in Artis. Gelukkig had hij wél z’n booster gehaald. Ik test zelf ook iedere keer als dicht bij mensen moet komen die ik perse niet aan wil steken. want het blijft toch een beetje Russische roulette dat Covid virus. Ik heb het meer dan een jaar geleden gehad, toen de Delta variant maar daar was ik gelukkig ook niet erg ziek van. Heel veel beterschap want hier zat je natuurlijk ook niet op te wachten.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb een knap brakke week achter de rug inmiddels… en voel me nog steeds niet echt jofel al gaat het wel beter dan enkele dagen terug. Ik had alle boosters ook al gehaald hoor, dus nee Karel is safe…mijn buuf heeft gelijk getest na mijn positief want zij werkt in de zorg maar bleek gelukkig negatief … Daphne heb ik na zaterdag niet meer gezien en die heeft nergens last van en Joop heeft ook nergens last van dus vooralsnog is alles oké .. .en tja ik ziek gewoon uit, zal wel moeten hè… Dank je wel, neuhhh dat niet nee

   Like

 4. Jakkes vervelend…zou toch een andere prijs kiezen bij de bingo haha
  Hopelijk blijft het bij je griepverschijnsel en lost de vermoeidheid op nu je verplicht bent om thuis te blijven.
  Beterschap

  Geliked door 1 persoon

 5. Getver, ja het pakt je zonder dat je er erg in hebt. De pest is dat je dagen voor je klachten krijgt al besmettelijk bent. Wij waren dit voorjaar samen aan de beurt, maar gelukkig niet erg ziek geweest. Gaan binnenkort wel voor de booster. Doe rustig aan!!

  Geliked door 2 people

  1. Ja best wel… de boosters had ik al binnen, dat scheelt . .en ik eet dagelijks veel fruit (altijd al) en ik neem altijd floradyx naast mijn cbd en ik drink veel elke dag (ook altijd al) dus op zich mag ik niet klagen.. was/ben erg brak maar dat het nou zo heel dramatisch was kan ik niet zeggen, gelukkig niet.
   Doe ik , dank je wel .

   Like

 6. Beterschap hoor.
  Tja, echt niemand ontkomt eraan. De laatste tijd hoor ik heel veel mensen in mijn omgeving die het nog niet gehad hebben positief testen. Zelf heb ik het al 3x gehad en ben mezelf op het ogenblik weer regelmatig aan het testen als ik naar wat kwetsbaardere mensen moet. Want ik redeneer, na 3x kan ik het ook een 4e maal krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel.
   Nee dat blijkt, al had ik toch goed hoop omdat ik vrij weinig mensen tref, laat staan zo dichtbij laat komen.
   Je hebt gelijk, better safe then sorry
   Ik zou normaliter niet getest hebben maar deed het omdat we naar Daphne zouden …. en ik niet haar en zoon wil aansteken en niet haar andere visite … laat staan de mensen met wie die weer verkeren omdat daar extra kwetsbaren onder zijn

   Geliked door 1 persoon

 7. Oei Melody veel beterschap gewenst,is hier ook bij mij hoesten,keelpijn,hoofdpijn en spierpijn,gelukkig kwan er bij de test maar ėėn streepje te voorschijn,dus wat uit zieken zeker.
  Groetjes

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel Ivonne. Ben al over de berg, mag ook na ruim een week wel hè
   Oef ja, dan ook jij goed uitzieken ..hopelijk snel beter voor ons allebei
   zwaaiiiii

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: