1000 Vragen aan Jezelf #96

 

Bij Satur9 kwam ik het tegen..

St@@rtje startte met mij

Ik startte 5 oktober 2020 HIER
&
2 juni 2021 startte Vonnie ook

& 27 juni 2022 startte Cincia HIER

* Antwoorden kunnen (mede) beïnvloed zijn door de oorlog in Oekraïne – dag 159

Deel #96 kent de volgende 10 vragen:

 

951. Op wie was je onlangs jaloers?
– – –  Op mijn echtgenoot… hij raakte door mij besmet met Corona en had er amper last van, een paar dagen een beetje snotteren, dat wat het. Ik was er, op 3 dagen na, 3 weken klaar (zeg maar gerust: onklaar) mee.

952. Wat vond je ontroerend aan het aanzoek van je partner?
– – –  Welk aanzoek?

953. Wanneer raakt je geduld op?
– – –  Als mensen egoïstisch doen ten koste van iets/iemand anders.

954. Wat zou je nog tegen die ene pestkop willen zeggen?
– – – Niets

955. Ben je een optimist, pessimist of een realist?
– – –  Realist

956.  – – – – – in de lijst bleek hier geen vraag te staan – — 
– – – – – * slaan we dus over

957.  Welk zelfgemaakt toetje is altijd een succes?
– – – ‘Kindertaart’ … oftewel, lange vingers bodem – gustardpudding – vers fruit (frambozen bij voorkeur maar aardbeien of bramen ofzo mogen ook) en pure hagelslag en natuurlijk slagroom

958. Wie speelt er een belangrijke bijrol in je leven?
– – – Niemand

959. Welke gebeurtenis heeft een enorme indruk op je gemaakt?
– – –  Daar kan ik wel een rijtje (géén verkleinwoord) voorbeelden van opnoemen maar zonder dat te doen hou ik het bij dit advies:
Stop te denken dat we in een democratie / rechtstaat leven!!!  

960. Ben je toe aan verandering?
– – – Absoluut!! Een republiek graag! Een rechtstaat graag!! Terug naar Nederlandse waarden en normen. Cultuur en geschiedenis in ere herstellen, koesteren en bewaren in de juiste context. Nexit!!!

 

Heb én hou het goed  

 

 

26 gedachten over “1000 Vragen aan Jezelf #96

Voeg uw reactie toe

 1. Corona gedoe is zeker niet zo leuk. Gelukkig had je manlief niet zo last van. Bij jou wat meer er last van. Vraag 960 daar heb je wel gelijk in. Er zitten leuke vraag erbij. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

  1. Nee dat klopt maar ja het is er nou eenmaal en als je het krijgt moet je er doorheen…

   Ja soms wel, soms niet..logisch bij 1000 vragen hè 😉

   Dank je wel, jullie ook

   Like

 2. Aha… de laatste 40 gaan we afwijken… 😂😂😂ik heb doorgenummerd. Die kindertaart….. ik heb geen idee of ik het lekker zou vinden. De slagroom en hagelslag wel in ieder geval. Ik ben niet zo van de custard.
  Tja die corona is niet te onderschatten. Hoor veel mensen die er behoorlijk last van hadden. Ik ontspring nog altijd de dans. Had laatst wel een ander virusje. Ben ik ook een maand zoet mee geweest. Collega’s op WL hadden last van dezelfde ellendeling. Het gaat nu goed ( klopt het af 🪵)

  Geliked door 1 persoon

  1. 🙂 Ik ben benieuwd dan… ik zie het zo wel als ik bij je kom

   Ik hou enorm van gustard dus ja … die taart maakte mijn oma vroeger al en mijn moeder ook en ik deed het voor onze kinderen later/vroeger ook, je kan het natuurlijk ook met een andere kookpudding doen….

   Ik wens je van harte toe dat je ervan verschoond blijft !!

   Like

    1. ja klopt…. ik wilde graag zwanger worden, en dat niet ongetrouwd, dus was het voor ons een logische volgende stap (wij woonden al samen omdat ik via mijn baas versneld een woning had gekregen nadat ik lastig werd gevallen door een somalier in het pand waar ik op kamers woonde)

     Geliked door 1 persoon

      1. Nee snap ik 😉
       Die zwarte galbak is later door anderen ook fors in elkaar gemept want er waren meer meiden wiens vriendjes / broers het niet tolereerden … en ook toen deed de politie al niks

       Geliked door 1 persoon

 3. Ja Corona is grillig en onvoorspelbaar. misschien heeft het wel iets te maken met het afweersysteem van “de mens”, dat is immers ook bij iedereen anders.
  952. Herkenbaar, “in mijn tijd” vroeg je iemand niet ten huwelijk, na een langer verloving was het vanzelfsprekend dat je ging trouwen. Wanneer hing er gewoon vanaf wanneer je een woning kon vinden.

  Geliked door 2 people

  1. Absoluut !!!
   Afgezien van dat afweersysteem…. het heeft natuurlijk ook te maken met de invloeden van andere medicatie die je ‘standaard’ in dat systeem propt (in mijn geval) naast het feit dat voeding en leefomgeving ook een heel belangrijke rol speelt natuurlijk

   ja precies…. wij trouwden omdat ik niet ongehuwd zwanger wilde zijn …

   Like

   1. Toevallig was jij al de derde waarvan ik hoorde die ondanks alle boosters alsnog ziek werd. Dat zit ik dan zonder boosters en met maat 1 inenting omdat ik aanvankelijk de Delta variant heb gehad zonder er echt ziek van te zijn. En het gaat zonder uitzondering om jongere mensen dan ik. Onbegrijpelijk.

    Geliked door 1 persoon

    1. ik ben vanaf het begin heel twijfelachtig over de inentingen geweest….ik wantrouw de roverheid 100%… het tempo waarmee de vaccins geproduceerd werden, dat kan gewoon niet goed zijn in mijn beleving. Ik heb diverse specialisten om advies gevraagd en ben tot vaccinatie overgegaan op hun advies omdat ik hen wel vertrouw en dan ook met name om mijn jeugd te beschermen die in de toekomst kinderen wil krijgen (na overleg met hen).
     Daarnaast de 2-deling, het uitsluiten van groepen mensen… dat heb ik vanaf het begin verafschuwd, de roverheid heeft doelbewust het volk tegen elkaar opgezet…de sloopkogel zit morgen het langst in functie (bijna 12 jaar) op zijn stoel, ik heb daar geen woorden voor als ik netjes wil blijven althans.

     ik ben nog steeds brak door gebrek aan energie, het gaat op en neer, soms kan ik heel de benedenetage stofzuigen , soms niet eens slechts de keuken… en dat terwijl ik wél alle prikken had…. dus nee voorlopig komt er bij mij geen prik meer in …

     Inderdaad, wat jij zegt… onbegrijpelijk!!!

     Like

     1. Ik blijf toch zoveel mogelijk op m’n eigen gevoel vertrouwen, gelukkig pakt dat tot nu toe goed uit. Maar ja zodra er weer een verplichte ronde komt moet ik dus opnieuw nadenken over wat ik wil. Ik weet niet welke prijskaartjes er aan komen te hangen.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: