Sinterklaas – Hulpsinten

Afgezien van mijn eigen jaarlijkse Sinterklaas – acties… waarop ik zeker binnenkort terugkom… Is er een stg actief die mensen helpt, gezinnen die in armoede leven en waar door er geen Sinterklaas feest gevierd kan worden. Hoe armoede toeneemt, aantal gezinnen in armoede, aantal kinderen in hoge nood is niet te bevatten. Dit is al lang en breed bekend en dat de roverheid ons als burger in de kou zet / laat staan (letterlijk en figuurlijk) is ook al lang geen geheim meer maar daar hoeven niet de kinderen voor te bloeden lijkt mij!!
Mijn verzoek is dus als volgt:
Kunnen we samen kijken wat we kunnen doen want elk kind dat met Sinterklaas verrast kan worden is er eentje en wie weet lukt het ons zelfs geen enkel kind over te moeten slaan als we deze stichting meer onder de aandacht brengen.

Als je op bovenstaande afbeelding klikt kom je op de bijbehorende website van
De Lieve Sint
Naast heel veel info kun je je daar melden als je een gezin b(k)ent dat voor hulp in aanmerking komt maar óók als je een gezin (of meer) wilt helpen met het realiseren van een prachtig Sinterklaasfeest.

Klik om een gezin aan te melden:Hulp-Vraag
Klik als je wilt helpen: Hulp-Aanbod
Klik als je wilt steunen met een financiële bijdrage: Donatie

Kijk ook even op https://www.facebook.com/ArmoedeMaaktMoedeloos/  als je iets wilt doen voor mensen in armoede in het algemeen.

Alvast reuzebedankt!!!

 

Heb én hou het goed  

 

 

16 gedachten over “Sinterklaas – Hulpsinten

 1. Wel goede plan voor de arme gezinnen. Er zijn zoveel mensen niet meer kunnen doen.
  Heel lief dat jij aandacht geven. Er komen rit tijden. Gas en energie en boodschappen is al duur. En zelf zorgkosten gaat ook weer omhoog. Hoop mensen kunnen ook niet meer betalen. Wij doen al heel zuinig aan. Helaas. Wij zijn al tijdje bezig om te doen. Ik wens veel succes om mensen te helpen. Fijne dag. Het is zonnig weer. 🌹

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja vind ik ook, daarom maak ik er ook reclame voor.

   Elke euro die zij binnenkrijgen is er eentje… en vele kleintjes maken 1 grote.

   Ja klopt allemaal.. ik ben blij dat onze kinderen groot en zelfstandig hun eigen inkomens hebben en wij dat niet meer hoeven te doen. We redden ons nu met 1 inkomen gelukkig wel.

   Dank je wel, jullie ook… ja het is heerlijk weer

   Like

  1. Dank je wel… Onder mom van ‘niet geschoten is altijd mis’ en ‘vele kleintjes maken 1 grote’ kunnen we er samen voor zorgen dat een paar kinderen toch een heel fijn sinterklaasfeest zullen krijgen… .dus niet plaatsen was geen optie voor mij

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.