De Schatten van Ararat

15 augustus gingen buuf en ik naar ‘ons’ stedelijk museum om daar de lopende tentoonstellingen te gaan bewonderen. Ik blogde er HIER over en deelde dat wat wij voor ogen kregen met jullie via DIT FOTO-ALBUM.

 

De grootste tentoonstelling: In de Ban van Arafat; lieten we voor wat het was om dat op een ander tijdstip te doen.
Deze week zou het ééa regen zijn, volgens de weerberichten, dus besloten buuf en ik dat vandaag wel een goede dag zou zijn om het museum aan te doen. Gisteren en eergisteren heeft het bijna zonder oponthouden geregend maar vandaag is er nog geen drup gevallen, integendeel zelfs, het is ‘warm’ en zonnig, een herfstdag zoals je je die zou toewensen.

Buuf kwam hier rond 10 binnen vallen en samen met J dronken we een bakkie alvorens hij zich naar een afspraak begaf en buuf en ik naar het museum afreisden. Ruim 2 uur later stonden we weer buiten, nog wel een btje (veelll) onder de indruk van wat we net allemaal bekeken hadden.

Het was nog steeds prachtig weer dus deden we nog even een rondje in de tuin die bij het museum hoort. Ook het grote perk aan de andere kant van het museum was een plaatje, de bomen staat er prachtig bij in hun herfstjas en her en der met prachtige zwammen erop.
(helaas ook vd stammen af- & kapotgetrapte. Niet dat ik dat snap maar dat terzijde)

We hobbelden nog even de action in want ik wilde vogelhuisjes en potjes pindakaas etc halen en ook buuf had nog het eea op haar lijstje staan. We maakten ook onze honden blij met verse snoepgoed, waar zij nooit nee tegen zeggen, snap ik ook niks van grijns

Thuisgekomen zette ik de foto’s van mijn gsm over op de pc en daarna in een ALBUM dat jullie kunnen bekijken door op de foto hierboven te klikken.

Overigens-1: Op sommige foto’s zien jullie mijn hand, dit deed ik expres om aan te geven hoe groot het object dat ik fotografeerde is…
Overigens-2: De paddenstoelenfoto’s komen morgenaan bod.

 

 

Heb én hou het goed  

24 gedachten over “De Schatten van Ararat

    1. Ja klopt. Heeft nu geen zin. Je mag hier uiteraard slapen, ik heb een dier-vrije slaapkamer klaar enzo maar ik weet dat dat niet jouw ding is 😊

     Volgend jaar dan maar , gezelligggg

     Like

         1. Dat is ook om die reden ( de afstand) het énige waddeneiland waar ik nog niet geweest ben, en dag mag ook gerust zo blijven want héél veel anders dan alle anderen bij elkaar zal het niet te bieden hebben,.

          Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.