2e voor Diederick

Zwijmelen op Zaterdag ~ 424 ~ 2 januari 2021
~ 4 = Tasja 01-02-2020 (vanaf nr. 376)
~ 3 = ikzelf 20-07-2019 / 25-01-2020 (nr. 348 t/m nr. 375)
~ 2 = Trees 11-11-2017 / 13-07-2019 (nr. 261 t/m nr. 347)
~ 1 = Marja 17-11-2012 / 04-11-2017 (nr. 1 t/m nr. 260) ~ † 20.12.20 ~

Overmorgen komt hij in Koffietijd op tv, dat ik dáárvóór ga zitten snappen jullie natuurlijk wel onderhand gezien de vele malen dat ik al over hem schreef.

Jaren geleden begon het voor mij met hem in Jeans-20 Let’s Celebrate en ik was acuut om want ik voelde tot op het bot dat die knul veel meer in zich had dan ik toen zag. Gelukkig mocht ik nog vele jaren zijn groei mee beleven en bleek mijn 1e reactie geheel terecht.

In Jeans-21 Grown Up zit een lied dat door alle 8 castleden samen gezongen werd en Diederick was er dus één van.  De 4 mannelijke en 4 vrouwelijke castleden vormen hier duo’s en Diederick is gekoppeld aan Tibisay Jacobino (toen nog Mercera) die tijdens 1 van de shows in dit seizoen ten huwelijk gevraagd werd, terwijl ik er op rij 1 met de neus bovenop zat in Alphen aan de Rijn zoals ik HIER beschreef.
Van links naar rechts dus krijg je dan Eileen Schilder met Benny Hölzken, Mischa Kiek met Sarah van der Meer en tot slot Jorginho Paunussa met Roos van Breukelen.
Met uiteraard achter hen de band: Wikke van Wershoven, Marco Verhoogt, Jean-Louis Beeren, Kees de Groot en Martijn Bosma.

Een lied dat wel tot 1 van mijn favorieten behoort uit 20 jaren Jeans en dus ook, gezien het nieuws van Diederick overmorgen in Koffietijd op td, een mooie koppeling om dit nieuwe Zwijmeljaar te beginnen…

Na vandaag nog 51 gelegenheden dit jaar om muziek die jou laat zwijmelen met andere bloggers te delen, zullen we er een zo mooi mogelijk zwijmeljaar van maken?

18 gedachten over “2e voor Diederick

  1. Een heel goed stukje “close harmony”, Wat fijn voor hem dat hij zich weer even in de picture mag spelen op TV. Als ik er aan denk ga ik kijken want normaal zie ik dat nooir, wist eigenlijk niet dat het noge= bestaat.

    Geliked door 1 persoon

  2. Goede morgen Melody, ik zal maandag naar koffietijd kijken (als ik het niet vergeet tenminste) fijn dat hij op de tv mag verschijnen . Ik wens je een prettig weekend toe.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb het even in mijn telefoon als alarm gezet! Wij kijken overdag echt nooit TV-programma’s die terugkomen. Dus ook geen koffietijd. Een geweldig optreden dit hoor, moet idd een mooie herinnering voor je zijn!
    En ja… wat mij betreft gaan we er weer een jaar tegenaan met Zwijmelen. Voorlopig niet van plan om pauze te nemen.
    Fijne zondag!

    Geliked door 1 persoon

    • 😉 ik ook hoor… want ik kijk het anders ook niet maar ja voor Died maak ik wel een uitzondering natuurlijk

      Ja de goeie Jeanstijd is een heeeel kostbare herinneringenverzameling.

      Goed zo…. doen dan maar hè

      Dank je wel, jullie ook.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.