Tegenstelling #543

Tegenstelling 

~ Wekelijkse Foto-Uitdaging

~ Gestart: 02-maart-2011

~ 543e Thema:  HEEN – TERUG

~ 544e Thema op 3 augustus 2021: Schuin – Recht

Kijk bij:    JEANNE   &  FERRARA   &    Jou?

Mika… onze logee vorige week… (zoon moest werken terwijl Daphne een week weg was ivm vakantie-spel-week voor de basisschooljeugd) werd donderdag weer opgehaald, niet af te laten energie die dame maar ze had wel in de gaten dat ik niks kon in de zin van wandelen, dus legde ze haar favoriete speeltje naast me neer, ging er dan zelf bij liggen en mij aankijkend wachten tot ik het weggooide. Vanaf mijn zit-ligplek kon ik het ding wel een zwieper geven waardoor het naar buiten stuiterde dus dat was feest. Zij bracht het dan telkens weer terug. Dat ging natuurlijk maar een paar keer want ik had er geen puf voor, als ik dan zei: ‘ga maar naar je reservebaas… dan pakte ze dat ding in haar mond en ging ze ermee naar manlief en die hobbelde dan wel omhoog en met haar naar buiten. 
Ze zijn zo slim… manlief kan wild gedrag prima hebben en ik natuurlijk helemaal niet, nou dat hoefde ik haar maar 1x te vertellen, heel de week ging ze heel zachtjes en voorzichtjes met mij om terwijl man de volle laag van haar kreeg. Mika is ruim 4, (febr) combi van herder met sharpei, niet moe te krijgen… Vanyar is ook 4 (20-7 geworden) maar die heeft door zijn addisons amper energie maar ook hij doet voorzichtiger met mij dan met de baas.
(Ja ik mis het hebben van 2 honden nog steeds, maar ik weet ook dat we er goed aan doen het bij 1 te houden). 

 

 

26 gedachten over “Tegenstelling #543

    • Jij was amper de deur uit aan de voorkant toen zoon en zij via de poort achter binnen kwamen 😉

      Jah zeker …. ook hyperhonden kunnen heeeeel rustig zijn 😛 xxx

      Like

  1. mogge Melody
    ja dat voelen ze aan , dat je niet je ouwe zelf bent en houden dan goed rekening met je
    het is maar goed dat Joop weltegen die druktemaker kan
    geniet de dag

    Geliked door 1 persoon

  2. Goede morgen Melody, dieren begrijpen soms meer van mensen dan mensen van dieren. Mooie kop heeft Mika. Gek bij die naam moet ik toch altijd aan onze oude kolenkachel denken uit mijn kindertijd. Die had ruitjes van mica 🙂 Fijne dinsdag gewenst.

    Geliked door 1 persoon

    • Goedemorgen Haba … ohja zeker weten…

      Haha ja die gedachte had ik ook hoor toen Daphne vertelde dat ze een hond in een asiel gezien had dat Mika heette en dat ze gingen kennismaken… het materiaal werd voor meer dingen gebruikt vroeger, ik weet niet of dat nog zo is

      Dank je wel, jij ook

      Like

    • Oepssss…sorry, vergeten te wijzigen…. inmiddels aangepast, dank je wel voor het melden!!

      Ja lief hè.. het is een prachtbeest, weilswaar een gebruiksaanwijzing maar ja welk asieldier heeft dat niet, maar ze is echt heel lief als je haar eenmaal kent en zij jou kent en vertrouwt

      AHh ben benieuwd, kom er zo aan

      Like

  3. Sorry sorry, ik heb het verkeerd begrepen. Ik dacht dat 3 augustus pas de nieuwe tegenstelling zou komen 🙃 daarom had ik ook niets geplaatst.
    Dinsdag 3 augustus ben ik weer van de partij 🤪
    Fijn weekend
    Liefssssssssssssssss -X-

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.