6 weken

Vandaag over 6 weken is het ‘overal’ feest voor de kinderen, oftewel voor ons allemaal want zeg nou eens heel eerlijk, zijn we niet allemaal nog dat kind dat heel graag Sinterklaasfeest viert en zijn surprise uitpakken wil? Al dan niet trillend van de zenuwen omdat hij stiekem, heel diep van binnen, toch wel (wie? ik? nee hoor, eggies nie waar niet!) een ietsiepietsieieniemienie héél klein beetje bang is voor Sinterklaas en/of Zwarte Piet?
Zich stiekem ook afvragend: “ik was toen wel stout maar was dat echt zo erg?”
Nou ja, in mijn pyjamaatje dan maar de traf af sluipen, even kijken naar wat dat lawaai beneden is, even zien of de stro en de wortel al uit mijn schoen gehaald is,  of papa’s pantoffel al leeggehaald is en mama’s pump en opa’s klomp ook? Of er al cadeautjes zijn neergelegd voor ons allemaal?

Lenneke & Mama Neeltje

Edward
Mary
Engelien

Rietepietz

Karel
Rebbeltje

Ninthe met Mama Loes

Lisca met Mama Loes
Ellymay

Anja
Puk met Mama Nathalie

Wilma

Incognito

Hans

De schoentjes hierboven zijn reeds gezet en gevuld… maar er staan nog een heleboel in de kast, om uit te kiezen, kijk maar eens HIER, misschien vind jij er wel eentje zó leuk dat je daarmee één van de lege vakjes hierboven wilt vullen en ga jij dan degenen die jou al voor waren alsnog verslaan en zal jouw naam op 5 december als winnaar bovenaan staan?!

Des te meer zielen des te meer vreugd toch?!

 

Over ‘des te meer zielen’ gesproken… Het schoentjes zetten, is al door 14 personen gedaan, best wel een mooie score vind ik zelf en ik ga natuurlijk ook dit jaar weer mijn uiterste best doen om het leuk te maken met 10 dagen puzzelen vanaf 26 november met de laatste op 4 december zodat op 5 december de winnaar bekend gemaakt kan worden.

‘Des te meer zielen des te meer vreugd’ of beter gezegd, in deze specifieke context: des te meer zielen des te groter de mysterie … dát zou ik graag willen want voor het 2e Sinterklaas Spel hebben zich tot dusver nog maar 6 mensen aangemeld en dat zijn
1: Karel / 2: Marloes / 3: Incognito / 4: St@@rtje /  5: Lenneke & Mama Neeltje  / 6: Anja ,
kortom, ik gooi er nog even, geheel onbeschaamd, grijns, een promotie tegenaan in de hoop dat het aantal hierboven zal groeien want het is veel te leuk om te missen (vind ik zelf en naar wat ik heb mogen horen en lezen aan reacties bij de vorige edities ben ik niet de enige gelukkig).
Klim dus maar gauw in de reacties, of de mail en meld je bij mij aan, over 6 weken is dit feest weer gedaan en heb jij ook hopelijk blij bij je brievenbus gestaan.

16 reacties op ‘6 weken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.