Pairi Daiza Reis 22 #2

En toen was het alweer zaterdagochtend tegen de middag…. Teim fleis enzo weten jullie nog wel?

We zijn weer thuis… .Daphne sinds 23.15 en ik sinds 00.0015. Net als zij ben ook ik na nog wat drinken en slechts het hoognodige het bed ingedoken onder het mom van ‘morgen weer een dag’.

De 2e begon vroeg, ik had geslapen als een os maar werd wel voor de wekker aan wakker gelukkig en we zaten dan ook op tijd beneden aan het ontbijt. De bus vertrok om 9 uur en een klein half uur later waren we bij het park en weer even later waren versplinterde de groep zich en maakten we ons (verder) op voor de rest van het park; 2/3 deel ervan. Het was wederom prachtig weer, niet te koud en niet te warm én droog.  De foto’s spreken wel voor zich denk ik.

We waren blij dat we het park al (nou ja soort van dan) kenden dus we wisten waar we echt de mooie dingen konden vinden) maar evengoed lieten we ons ook verrassen door de nieuwe dingen, veranderde dingen van de afgelopen 7 jaren. Ook dit park is natuurlijk enorm in beweging zoals elk park, het moet wel want dat wil het publiek. En omdat je sinds een paar jaar ook in het park kunt overnachten wilden we natuurlijk ook die specifieke plaatsen opzoeken. Echt mooi. Echt passend in het thema.

We wisten dat we om 17.00 bij de bus terug moesten zijn en we wilde persé de trein nogmaals doen dus planden we het er omheen en dat liep gesmeerd we pakten de trein van 16.00 en die rit duurt dan iets korter dan een half uur, waarna we op het gemakje naar de uitgang konden lopen, waar ik nog een bakje koffie kocht en we het park uitliepen. Ergens op de route (Hazeldonk) gingen we eten en daarna tufte de bus met ons verder en we waren om 23.00 bij het park terug, strakke planning die keurig behaald werd.

En nu zit ik op de bank met spierpijn maar stiekem meer trots dan spierpijn want ik heb het toch maar mooi even lopend gedaan, weliswaar met veel ondersteuning van een arm hier en daar, een snoepje zus en zo en menig bankje bezeten maar toch…al met al zijn 21.4532 voetstappen gezet over 7,21 en 9, 83 km… (of dat exact klopt weet ik niet, het komt uit de app. Ik hield het nooit, Daphne wees me erop, vond het wel grappig om dat nu wel te doen deze 2 dagen)

We hebben het in ieder geval prima naar de zin gehad, leuk gezelschap ook deze keer, voor herhaling vatbaar dus. Net als bij blog 1, op de foto’s klikken voor foto-albums.
Fijn weekend iedereen, ik ga bijtanken.

 

 

Heb én hou het goed  

18 gedachten over “Pairi Daiza Reis 22 #2

Voeg uw reactie toe

 1. hoe groot is dat park wel niet zeg , ik vind die mooie hoogte verschillen leuk
  en enorm veel best wel mooie kunst
  daar loop je denk ik ook echt niet ff in 1 dag door heen
  zag een mooi serie foto’s in jouw album , straks ff die van Daphne

  Geliked door 1 persoon

   1. 20 ha groter dan burgers , ja dat is groot , en vele hoogte verschillen ook nog eens , je mag dan moe zijn , je werkte ook aan je conditie
    je zal Daphne heel wat malen hebben moeten roepen denk ik , b.v bij de robben bleef ze aan de mooie opnamen te zien en het aantal , langer dan jij hihi
    maar het was genieten hoor

    Geliked door 1 persoon

     1. ach we weten dat zij graag extra opnamen maakt , het verschil in de camera’s zijn me nog steeds een raadsel , maar ze heeft veel plezier er mee
      en ze loopt wat vlotter dan wij oudjes hihihi

      Geliked door 1 persoon

    1. Kodjo… geboren op 7 februari, dus 3 maandjes oud nog maar 😉 helemaal geweldig inderdaad hoe hij een volwassen dame uitdaagde maar toch telkens terug in Moeders gezicht kroop als het ware als die andere dame net effe te dichtbij kwam… en dat geblaas (net als een kat doet) van ie moeder om die andere dame op afstand te houden….

     Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: